Omleta cu mamaliguta prajita

de dicarmencitta1957 in Aperitive / Garnituri, 11 Mar 2010 | 3494 vizualizari

 

Un mic dejun copios.

 

INGREDIENTE

  • 5 oua.
  • 300 gr branza de oaie.
  • 100 ml (4 linguri de ulei)ulei de masline extravirgin.
  • mamaliga cubulete (o cescuta de cubulete).
  • sare,
  • piper roz macinat si alte condimente care ne plac,eu pun tarhon uscat la omleta.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu mamaliguta prajita:

Mamaliga care ne ramane de pe o zi pe alta,daca cumva am facut mai multa,o taiem cubulete si o prajim in 4 linguri de ulei de masline extravirgin.


Amestecam 5 oua intr-un bol dupa care adaugam condimentele care ne plac mai mult(eu pun tarhon uscat si piper roz)si branza de oaie data pe razatoarea mare. Dau branza de oaie pe razatoarea mare pentru ca in combinatie cu mamaliga prajita si ouale,dau un gust deosebit.


Peste cubuletele de mamaliga prajita adaugam ouale cu branza de oaie rasa cu condimentele respective si amestecam energic ca sa nu se prinda.Putem servi aceasta omleta fara paine,este un deliciu.


Langa omleta am avut si rulouri cu cascaval si marar verde tocat cat mai marunt. Este un mic dejun copios. Pofta buna !!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu mamaliguta prajita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

dicarmencitta1957 1

11.03.2010, 22:45

Multumesc nadina73,asa este,este chiar foarte buna omleta cu mamaliguta prajita.

violette 1

12.03.2010, 09:05

E foarte buna! N-am mai mancat de foarte mult timp. La fel facea si bunica mea, doar ca era fara ou, numai mamaliga amestecata cu branza de oaie!

Bucataras Medi 1

12.03.2010, 16:43

Ce bunatate ...........si ce bine arata..........felicitari,Carmen!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert - Clafoutis cu cirese
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Guguluf aperitiv