Saratele

de adry88 in Aperitive / Garnituri, 8 Iul 2011 | 20569 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 150g unt
  • 1 kg faina
  • mac
  • chimen
  • 200 g branza sarata
  • sare
  • cca 200 ml apa
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele:

Topim untul.

Ouale le batem bine, adaugam untul, branza data prin razatoare, faina, sare, mac, chimen dupa gust  si framantam. Daca este nevoie adaugam apa, sa iasa un aluat tare, usor de modelat

Luam cate o bucatica si punem in forma inchidem forma si punem pe aragaz la foc potrivit, intoarcem pe ambele parti

Repetam pana terminam

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

marcela1979 1

12.07.2011, 10:54

sunt foarte bune

horia 1

14.07.2011, 00:37

foarte bine arata,felicitari !

cocolina 1

26.04.2012, 22:47

foarte bune as manca in fiecare zi si tot nu m-as satura

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Saratele cu branza telemea si branza de burduf