Rulouri crocante cu salata ruseasca

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 29 Ian 2017 | 909 vizualizari

 

Salata de boeuf este un fel de mâncare tradițional românesc derivat din salata rusească, numită și Olivier.
De obicei se decoreaza in forma de dom. De data aceasta am facut o varianta mai moderna, eleganta si un pic crocanta.
http://blogulluicatalina.blogspot.com/2017/01/rulouri-crocante-cu-salata-ruseasca.html

 

INGREDIENTE

Pentru un rulou:

  • 1/2 foaie de brick
  • 1 lingura buna de salata boeuf
  • unt topit
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri crocante cu salata ruseasca:

Pregatiti Salata boeuf (vezi retele mele cu carne si cu somon).


Pentru fabricarea rulourilor, am folosit forme in inox (puteti face forme suport din hartie in aluminium).


Taiati foile de brick in 2. Pliati in 2 fiecare jumatate. Cu un penson, ungeti formele si foile de brick cu unt topit.


Rulati foaia impaturita de brick in jurul ruloului- lasati un pic de inox pentru a le demula rapid.


Se coc la 200 ° C, timp de 8-10 minute, pana devin aurii .


Demulati si rezervati rulourile pe un grill.


Umpleti conurile 10 minute inainte de servire, pentru a le pastra crocante.


Le puteti servi ca aperitiv sau ca antreu, cu o salata verde asezonata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri crocante cu salata ruseasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

mirela0911 1

29.01.2017, 20:44

Super bune trebuie sa fie!

Camelya 1

30.01.2017, 19:05

Vreau si eu unul!

RuxyRux 1

09.02.2017, 21:33

Ce bunatate Cata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Rulada aperitiv