Rulouri crocante cu salata ruseasca

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 29 Ian 2017 | 573 vizualizari

 

Salata de boeuf este un fel de mâncare tradițional românesc derivat din salata rusească, numită și Olivier.
De obicei se decoreaza in forma de dom. De data aceasta am facut o varianta mai moderna, eleganta si un pic crocanta.
http://blogulluicatalina.blogspot.com/2017/01/rulouri-crocante-cu-salata-ruseasca.html

 

INGREDIENTE

Pentru un rulou:

  • 1/2 foaie de brick
  • 1 lingura buna de salata boeuf
  • unt topit
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri crocante cu salata ruseasca:

Pregatiti Salata boeuf (vezi retele mele cu carne si cu somon).


Pentru fabricarea rulourilor, am folosit forme in inox (puteti face forme suport din hartie in aluminium).


Taiati foile de brick in 2. Pliati in 2 fiecare jumatate. Cu un penson, ungeti formele si foile de brick cu unt topit.


Rulati foaia impaturita de brick in jurul ruloului- lasati un pic de inox pentru a le demula rapid.


Se coc la 200 ° C, timp de 8-10 minute, pana devin aurii .


Demulati si rezervati rulourile pe un grill.


Umpleti conurile 10 minute inainte de servire, pentru a le pastra crocante.


Le puteti servi ca aperitiv sau ca antreu, cu o salata verde asezonata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri crocante cu salata ruseasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

mirela0911 1

29.01.2017, 20:44

Super bune trebuie sa fie!

Camelya 1

30.01.2017, 19:05

Vreau si eu unul!

RuxyRux 1

09.02.2017, 21:33

Ce bunatate Cata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
OM DE ZAPADA