un aperitiv si gustos si aspectuos
Se pregatesc icrele de peste cu gris ,ulei ,ceapa si suc de lamaie(vezi reteta in urma)
Se ia cate un cosulet (vols) si se umplu cu icre(se pune putin 1 lingurita mica) ,apoi se pun bucatele de somon afumat deasupra
Se decoreaza cu ardei rosu si patrunjel verde
Un aperitiv usor si foarte gustos
Se pot umple cosuletele cu orice doriti si va rezulva un aperitiv foarte aspectos si la fel de gustos
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro