"Cosulete" cu branzica Delaco

de Angelina_Elena in Sandvisuri, 24 Oct 2012 | 2237 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 felii de paine
  • branzica cu smantana Delaco
  • crema de branza cu smantana Delaco
  • 1 ardei gras
  • 3 frunzulite de patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Cosulete" cu branzica Delaco:

Avem nevoie de un pahar mai mare si unul mai mic.

Decupam din cele 3 felii de paine, 6 cerculete cu paharul mare, apoi cu un pahar mai mic decupam mijlocul a 3 feliute de paine rotunde.

Punem o tigaie de teflon la incins(fara ulei in ea), apoi punem feliutele de paine sa se rumeneasca usor, atat pe o parte cat si pe cealalta.

Dupa ce s-au rumenit, asezam pe o farfurie cele 3 feliute rotunde de paine.

Feliutele cu mijlocul gol le ungem pe o parte cu crema de branza, le punem peste feliutele rotude si apasam usor pentru a se "lipii".

Procedand astfel "cosuletele" noastre sunt gata.

Umplem apoi mijlocul "cosuletelor" cu branzica cu smantana, si asezam deasupra cate o frunza de patrujel verde.

Ardeiul spalat il taiem in 4 si decupam cu o forma rotuda 15 cerculete.

Cerculete astfel obtinute se aseaza pe marginea fiecarui "cosulet".

Daca ti-a placut reteta noastra ""Cosulete" cu branzica Delaco" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (41)

Angelina_Elena 1

25.10.2012, 13:53

Simo draga mea, iti multumesc!

dobrezaira 1

26.10.2012, 10:03

foarte frumos

Angelina_Elena 1

26.10.2012, 10:37

multumesc frumos Zaira!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert inghetata de vanilie

pe 03.08 la 20:43

Tocana prieteniei

pe 03.08 la 20:34

Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si masline

de oanapl 7

pe 01.08 la 20:14

Ardei umpluti cu carne de porc

de Caty 1

pe 01.08 la 12:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4499 puncte

oanapl

1307 puncte

Rocsi

986 puncte

dantes

754 puncte

abstract01

671 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sandvis cu somon afumat