"Cosulete" cu branzica Delaco

de Angelina_Elena in Sandvisuri, 24 Oct 2012 | 2898 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 felii de paine
  • branzica cu smantana Delaco
  • crema de branza cu smantana Delaco
  • 1 ardei gras
  • 3 frunzulite de patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Cosulete" cu branzica Delaco:

Avem nevoie de un pahar mai mare si unul mai mic.

Decupam din cele 3 felii de paine, 6 cerculete cu paharul mare, apoi cu un pahar mai mic decupam mijlocul a 3 feliute de paine rotunde.

Punem o tigaie de teflon la incins(fara ulei in ea), apoi punem feliutele de paine sa se rumeneasca usor, atat pe o parte cat si pe cealalta.

Dupa ce s-au rumenit, asezam pe o farfurie cele 3 feliute rotunde de paine.

Feliutele cu mijlocul gol le ungem pe o parte cu crema de branza, le punem peste feliutele rotude si apasam usor pentru a se "lipii".

Procedand astfel "cosuletele" noastre sunt gata.

Umplem apoi mijlocul "cosuletelor" cu branzica cu smantana, si asezam deasupra cate o frunza de patrujel verde.

Ardeiul spalat il taiem in 4 si decupam cu o forma rotuda 15 cerculete.

Cerculete astfel obtinute se aseaza pe marginea fiecarui "cosulet".

Daca ti-a placut reteta noastra ""Cosulete" cu branzica Delaco" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mini baghete cu cartofi, usturoi si cascaval afumat