Quesadilla cu crema de branza si emmentaler Delaco

de AlexTeacher in Sandvisuri, 11 Sep 2015 | 1446 vizualizari

 

Ceva usor, de mic dejun.

 

INGREDIENTE

  • Foaie de tortilla - 1 buc
  • Crema de branza cu ciuperci Delaco - 1-2 linguri
  • Emmentaler Delaco - 100 g
  • Rosii uscate - 3-4 buc
  • Rosie proaspata - 1 buc
  • Sos de sweet chilli - 2-3 linguri
  • Ruccola - dupa gust
  • Ardei iute - 1 buc
  • Fresh de lamaie - 1 lingurita
  • Ulei de masline - 1 lignurita
  • Sare si piper - dupa gust
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Quesadilla cu crema de branza si emmentaler Delaco:


  • Unge foaia de tortilla cu crema de branza;

  • Taie emmentaler-ul cubulete si adauga-l peste;

  • Scoate miezul rosiei, tai-o cubulete si adaug-o peste;

  • Taie ardeiul iute fasii (fara seminte) si adauga-le peste impreuna cu rosiile uscate;

  • Inchide quesadilla si pune-o intr-o tigaie usor calduta;

  • Las-o sa se rumeneasca la foc mic, timp in care emmentaler-ul din interior se topeste frumos;

  • Las-o la odihnit 2 minute inainte de a o taia;

  • Stropeste ruccola cu fresh de lamaie si ulei de masline - serveste cu quesadilla si cu sosul de sweet chilli.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Quesadilla cu crema de branza si emmentaler Delaco" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

AlexTeacher 1

12.09.2015, 11:40

Gata boss, am schimbat-o ))
Inca mai am unele probleme cu orientarea in site.

dantes 1

13.09.2015, 08:00

Super!

miki_a 1

14.09.2015, 12:16

Ce bine arata!!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv friganele cu cascaval