Quesadilla cu crema de branza si emmentaler Delaco

de AlexTeacher in Sandvisuri, 11 Sep 2015 | 1294 vizualizari

 

Ceva usor, de mic dejun.

 

INGREDIENTE

  • Foaie de tortilla - 1 buc
  • Crema de branza cu ciuperci Delaco - 1-2 linguri
  • Emmentaler Delaco - 100 g
  • Rosii uscate - 3-4 buc
  • Rosie proaspata - 1 buc
  • Sos de sweet chilli - 2-3 linguri
  • Ruccola - dupa gust
  • Ardei iute - 1 buc
  • Fresh de lamaie - 1 lingurita
  • Ulei de masline - 1 lignurita
  • Sare si piper - dupa gust
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Quesadilla cu crema de branza si emmentaler Delaco:


  • Unge foaia de tortilla cu crema de branza;

  • Taie emmentaler-ul cubulete si adauga-l peste;

  • Scoate miezul rosiei, tai-o cubulete si adaug-o peste;

  • Taie ardeiul iute fasii (fara seminte) si adauga-le peste impreuna cu rosiile uscate;

  • Inchide quesadilla si pune-o intr-o tigaie usor calduta;

  • Las-o sa se rumeneasca la foc mic, timp in care emmentaler-ul din interior se topeste frumos;

  • Las-o la odihnit 2 minute inainte de a o taia;

  • Stropeste ruccola cu fresh de lamaie si ulei de masline - serveste cu quesadilla si cu sosul de sweet chilli.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Quesadilla cu crema de branza si emmentaler Delaco" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

AlexTeacher 1

12.09.2015, 11:40

Gata boss, am schimbat-o ))
Inca mai am unele probleme cu orientarea in site.

dantes 1

13.09.2015, 08:00

Super!

miki_a 1

14.09.2015, 12:16

Ce bine arata!!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

10630 puncte

Valclaudia

7220 puncte

Constelatialeu

6780 puncte

Bya Ralu

6210 puncte

mirela0911

5240 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!