Sandvis cu cascaval imprimat si felii de vinete pe gratar

de -Miti- in Sandvisuri, 8 Apr 2014 | 1395 vizualizari

 

Am cautat inspiratii pe internet,dar nu m-a multumit nimic. Mi-am imaginat fel si fel de combinatii si totusi vroiam sa fac ceva ce n-am mai vazut. Si asa mi-a venit ideea unui cascaval imprimat,ca un fel de covor cu flori. Singurul lucru de care eram sigura,era ca vreau sa pastrez o tenta mediteraneana.

 

INGREDIENTE

  • o mini bagheta din faina integrala cu seminte
  • 2 felii de cascaval Delaco imprimate cu petale de flori,ierburi proaspete (busuioc,patrunjel,rozmarin,oregano)
  • o vanata mica,taiata felii si pregatite pe gratar
  • ulei de masline extra virgin
  • usturoi
  • zeama de lamaie proaspat stoarsa
  • rosii uscate la soare
  • busuioc proaspat
  • amestec de sare,ierburi si petale de flori
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu cascaval imprimat si felii de vinete pe gratar:

Feliem vanata si presaram pe felii sare grunjoasa. Le punem intr-o strecuratoare si le lasam sa se scurga vreo 15 minute. Astfel,vanata nu va fi amara.


Incalzim gratarul. Eu am folosit unul de fonta,pe aragaz. Ungem gratarul cu putin ulei si prajim feliile de vinete pe ambele parti.


Pregatim cascavalul imprimat. Asezam feliile de branza intr-o folie alimentara. Presaram pe cascaval ierburile,rosiile uscate la soare si petalele de flori. Cascavalul trebuie sa fie acoperit de folie. Trecem cu sucitorul peste folie,ca sa se imprime bucatile colorate pe cascaval.


Intr-un bol amestecam uleiul de masline extra virgin cu sucul de lamaie si putin usturoi pudra sau proaspat. Adaugam feliile de vinete si amestecam.


Taiem bagheta in doua si asezam feliile de vinete pe partea inferioara.. Asezam cascavalul imprimat si acoperim cu partea de sus.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu cascaval imprimat si felii de vinete pe gratar" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

-Miti- 1

08.04.2014, 20:39

Va multumesc mult

laura_n 1

08.04.2014, 22:01

biig like! stii deja parerea mea!

merisor 1

09.04.2014, 12:35

Asta-i sendvis adevarat!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Sandwich cu Mozzarella