Sandvis cu bacon

de MotanLaOale in Sandvisuri, 29 Oct 2013 | 960 vizualizari

 

Este foarte bun si usor de preparat.

 

INGREDIENTE

  • 1 minibagheta cu tarate
  • 100g bacon crud uscat
  • Ceva fin cremos cu aroma de usturoi
  • 100g cascaval DeSenvis
  • salata verde
  • 1 rosie
  • 1 ridichie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu bacon:

Baconul se taie felii subtiri, daca nu este cumparat asa.


Rosia si ridichia se taie felii subtiri.


Salata se spala se desface frunze si se usuca.


Cascavalul se taie felii.


Bagheta se taie in doua si se unge o parte cu Ceva fin cremos cu aroma de usturoi.


Peste branza se pune o frunza de salata, feliile de bacon, feliile de ridichie, cascavalul DeSenvis, feliile de rosie si inca cateva fasii de salata.


Se pune deasupra cealalta jumatate de bagheta si este gata.


Pofta Buna!




 

TIPS-URI

1

Baconul este bine sa fie cumparat feliat deoarece se aseaza mai bine.

2

Rosia si ridichia se feliaza foarte, foarte subtire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu bacon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

MotanLaOale 1

29.10.2013, 16:22

Dya Daniela Andrei 1

30.10.2013, 16:57

MotanLaOale 1

30.10.2013, 19:07

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Sandwich cald cu jambon si branza topita