Cosulete cu carne

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 14 Iun 2013 | 7298 vizualizari

 

Ceva gustos si rapid,care te poate scoate din incurcatura cand pica musafirii pe nepusa masa....

 

INGREDIENTE

  • 400 g foietaj bella
  • 300 g carne tocata
  • 3 fire de ceapa verde
  • 1 morcov
  • 2 oua
  • marar -in functie de preferinta,mai mult sau mai putin
  • sare
  • piper
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete cu carne:

Pregatim umplutura,ceapa taiata marunt,morcovul ras pe razatoarea mica si carnea tocata,toate le punem in tigaia cu ulei si le calin cca 15 min,pana isi schimba culoarea si se inmoaie.Transferam totul din tigaie intr-un castron,adaugam mararul tocat,punem sare si piper dupa gust si amestecam bine,apoi adaugam 1 ou si un albus de ou si omogenizam.

Foietajul il taiem cu un pahar in 12 bucati ( exact cat pentru 12 forme  de silicon).Fiecare bucata o ungem cu ulei pe ambele parti si asezam in formele de silicon,apoi punem in fiecare forma umplutura si deasupra partile care au ramas dupa ce am taiat foitajul,ungem cu galbenus si dam la cuptor cca 20-25 min.Se pot servi cu kechup,sunt bune si calde si reci.

TIPS-URI

1

galbenusul pentru uns l-am diluat cu putin lapte

2

se pot folosi si alte condimente,fiecare dupa preferinte

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (36)

Alinutza80 1

15.06.2013, 15:42

Corinuta 1

15.06.2013, 20:27

Foarte fain arata, sunt tare de efect!

Krystyan Trendy 1

09.11.2013, 21:56

arata minunat

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Cosulete cu carne