Cosulete cu zmeura

de Anamaria7 in Prajituri, 18 Aug 2010 | 1921 vizualizari

 

Pofta-n post :)

 

INGREDIENTE

Aluat:

  • 350gr faina
  • 120gr zahar pudra
  • 200gr margarina moale
  • coaja+sucul de la o portocala sau lamaie
  • un praf de sare

Umplutura:

  • 1 budinca de vanilie
  • 400ml lapte de soia
  • 4lg zahar
  • 1 pliculet zahar vanilinat
  • zmeurici
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete cu zmeura:

Faina se amesteca bine cu zaharul pudra, apoi se adauga margarina impartita in bucatele mici si se framanta usor cu degetele pana cand seamana cu firimiturile de paine. Punem dupa aceea si coaja rasa de portocala/lamaie si atata suc cat sa se lege amestecul. Formam o bila si il invelim in celofan pentru a sta la frigider minim 30min.


Budinca se pregateste dupa instructiunile de pe ambalaj, folosind laptele de soia.


Dupa ce scoatem aluatul din frigider, intindem o foaie de 5mm grosime si taiem cu o forma rotunda. Eu am copt cosuletele in tava de muffins la 180C, pana cand au devenit aurii (daca nu erau de post le-as fi uns cu galbenus+lapte si aratau mai frumos :P)


Turnam din budinca in cosulete si ornam cu zmeura si... pofta buna! Trebuie mancate in ziua respectiva, altfel zmeura se strica.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete cu zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

mena29 1

19.08.2010, 16:41

Ce frumuseti ai aici

elena1988 1

03.02.2011, 09:36

adry88 1

03.06.2011, 21:06

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Supa cu zdrente-"Provocarea GastroArt"

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Fanta