Cosulete din foietaj cu ciuperci si dovlecel

de papabundetot in Aperitive / Garnituri, 8 Iun 2013 | 1699 vizualizari

 

Sunt foarte incantata de aceasta reteta cu atat mai mult cu cat,de aceasta data nu m-am inspirat din nici o sursa ci am gamdit totul singurica si …mai mult de atat mi-au iesit atat de dragalase cosuletele , ma laud singura ce sa fac dar …chiar mi-a placut ce a iesit si ma gandesc sa revin in viitor si cu alte compozitii. Dar,sa lasam lauda si sa va povestesc cum mi-a venit ideea….aveam in congelator niste aluat foietaj si ma tot gandeam ce sa fac cu el…

 

INGREDIENTE

  • Am folosit 5-600 gr aluat foietaj
  • 1/2 kg ciuperci
  • 2 dovlecei mici
  • 1 ou
  • branza de capra
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete din foietaj cu ciuperci si dovlecel:

Asa cum spuneam aluatul l-am intins si am taiat 12 dreptunghiuri (atatea gauri are tava mea de briose),am incercat sa il aranjez in asa fel incat sa intre suficienta umplutura cat sa nu mancam aluat gol dar sa si arate frumos.

Intr-o tigaie am pus unt si ciupercile taiate marunt cu dovleceii le-am sotat putin,am mai condimentat cu chilly si putin curry si cand s-au facut mai mult de jumatate am oprit focul.


Am batut un ou si l-am amestecat cu branza de capra si am inceput umplerea cosuletelor mele. Am pus un strat de ou,o lingurita de ciuperci cu dovlecel,iarasi un strat de ou si apoi inca o lingurita de ciuperci. am incercat sa strang la varf cosuletele dar la cuptor s-au mai desfacut putin,exact cat trebuie as spune eu,insa ,….astept si parerile voastre.


Pot spune ca au iesit delicioase si ca voi mai face.Pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete din foietaj cu ciuperci si dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

papabundetot 1

18.06.2013, 16:35

ufff s-a rezolvat gratie Gabytei noastre dragi

Bya Ralu 1

07.08.2013, 16:55

bune

babi5 1

06.09.2013, 19:42

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert negresa cu nuci si cirese
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Fornetti cu gogosari