Cosulete din foietaj cu ciuperci si dovlecel

de papabundetot in Aperitive / Garnituri, 8 Iun 2013 | 2646 vizualizari

 

Sunt foarte incantata de aceasta reteta cu atat mai mult cu cat,de aceasta data nu m-am inspirat din nici o sursa ci am gamdit totul singurica si …mai mult de atat mi-au iesit atat de dragalase cosuletele , ma laud singura ce sa fac dar …chiar mi-a placut ce a iesit si ma gandesc sa revin in viitor si cu alte compozitii. Dar,sa lasam lauda si sa va povestesc cum mi-a venit ideea….aveam in congelator niste aluat foietaj si ma tot gandeam ce sa fac cu el…

 

INGREDIENTE

  • Am folosit 5-600 gr aluat foietaj
  • 1/2 kg ciuperci
  • 2 dovlecei mici
  • 1 ou
  • branza de capra
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete din foietaj cu ciuperci si dovlecel:

Asa cum spuneam aluatul l-am intins si am taiat 12 dreptunghiuri (atatea gauri are tava mea de briose),am incercat sa il aranjez in asa fel incat sa intre suficienta umplutura cat sa nu mancam aluat gol dar sa si arate frumos.
Intr-o tigaie am pus unt si ciupercile taiate marunt cu dovleceii le-am sotat putin,am mai condimentat cu chilly si putin curry si cand s-au facut mai mult de jumatate am oprit focul.

Am batut un ou si l-am amestecat cu branza de capra si am inceput umplerea cosuletelor mele. Am pus un strat de ou,o lingurita de ciuperci cu dovlecel,iarasi un strat de ou si apoi inca o lingurita de ciuperci. am incercat sa strang la varf cosuletele dar la cuptor s-au mai desfacut putin,exact cat trebuie as spune eu,insa ,….astept si parerile voastre.

Pot spune ca au iesit delicioase si ca voi mai face.Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete din foietaj cu ciuperci si dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

6643 puncte

Panacris

3872 puncte

Rocsi

2943 puncte

 Adi

2871 puncte

Constelatialeu

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert banana coffee brownie

ieri la 19:20

Pulpe de pui cu masline si vegetale la slow cooker Crock Pot

ieri la 16:34

Vinete umplute

de Ksenya 5

ieri la 12:06

Pizza cu chorizo

de Rocsi 9

pe 24.10 la 20:46

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu spanac si sofran