Cosulete din sunca cu oua

de silvi0ara in Aperitive / Garnituri, 14 Noi 2010 | 1836 vizualizari

 

Am vazut la Tv.cu ceva timp in urma acest mic dejun si am zis sa incerc si eu.Desi Robert Rainford le-a pregatit la gratar,sunt la fel de bune si la cuptor.

 

INGREDIENTE

 

  • 4 forme de briose
  • 4 felii de sunca-eu am folosit prosciutto crudo
  • sare si piper

   

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete din sunca cu oua:


In formele de briosa se pun feliile de sunca taiate in forma de cosulet.Se baga in cuptorul incins la 180gC 5 minute,se scot se lasa sa se raceasca cateva minute,apoi se sparge cate 1 ou infiecare forma,se presara sare si piper pe deasupra si se mai dau la cuptor acoperite cu folie de aluminiu 3 minute.Daca va plac mai tari, le puteti lasa 5 minute.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete din sunca cu oua" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

silvi0ara 1

14.11.2010, 14:19

Facem Ela.

lia maria 1

15.11.2010, 11:17

ce bine arata si ce gustos

silvi0ara 1

15.11.2010, 13:54

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu pui rotisat si ciuperci

de xana 5

la 12:36

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

RETETA RECOMANDATA
Platou cu aperitiv rece