Cosulete din sunca cu oua

de silvi0ara in Aperitive / Garnituri, 14 Noi 2010 | 3729 vizualizari

 

Am vazut la Tv.cu ceva timp in urma acest mic dejun si am zis sa incerc si eu.Desi Robert Rainford le-a pregatit la gratar,sunt la fel de bune si la cuptor.

 

INGREDIENTE

 

  • 4 forme de briose
  • 4 felii de sunca-eu am folosit prosciutto crudo
  • sare si piper

   

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete din sunca cu oua:

 

In formele de briosa se pun feliile de sunca taiate in forma de cosulet.Se baga in cuptorul incins la 180gC 5 minute,se scot se lasa sa se raceasca cateva minute,apoi se sparge cate 1 ou infiecare forma,se presara sare si piper pe deasupra si se mai dau la cuptor acoperite cu folie de aluminiu 3 minute.Daca va plac mai tari, le puteti lasa 5 minute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete din sunca cu oua" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu dovleac