Cosulete la cuptor

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 23 Iun 2013 | 6302 vizualizari

 

Hello!
pe cei care n-au servit inca cina, ii astept cu niste cosulete-aperitiv tare gustoase!

 

INGREDIENTE

Aluat:

  • 500 gr faina
  • 50 ml ulei
  • 200 ml lapte caldut
  • 1 lingurita de zahar
  • 1 pliculet drojdie uscata
  • sare dupa gust
  • 1 ou

Umplutura:

  • 1 ardei
  • cateva linguri de pasta de rosii
  • 4-5 triunghiuri de branza topita
  • cateva masline
  • cascaval Delaco (ras)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete la cuptor:

Prepararea aluatului:


-cernem faina intr-un bol, adaugam praful de drojdie,oul,zaharul,sarea si laptele caldut. Amestecam energic (cca 10 min) si incorporam pe rand uleiul.


Intindem o foaie subtire, decupam cu un pahar cerculete de aluat si le asezam in formele de briose. Lasam la dospit cca 15 / 20 minute.


Din aluatul care a picat la decuparea cercurilor intindem alta foaie si decupam tortile cosuletelor (cu o forma de biscuiti in forma de semiluna).


Asezam aceste semilune pe hartie de copt intr-o tava si dam la cuptor cca 10 min.


Revenim la cosulete, dupa timpul de dospire umplem cosuletele cu cate o jumatate de lingurita pasta de rosii, cate o maslina, putina branzica topita, ardei tocat marunt si deasupra presaram cascaval ras.


Inainte de a da tava la copt, nu uitam sa finisam cosuletele cu tortile aferente, implantand cate o semiluna in fiecare forma de briosa.


Se coc timp de aprox. 40 min. la temperatura moderata.


Pofta buna!


 

TIPS-URI

1

se servesc cu legume proaspete sau langa un pahar de suc de rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

Krystyan Trendy 1

30.10.2013, 08:52

ce frumoase sunt

Pushaa 1

28.01.2014, 18:53

bune

mihaelar63 1

17.02.2014, 14:59

Arata super !!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Varza calita
  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata de boeuf

de Oana 9

la 17:41

Aperitiv midinette cu pui si salata de cruditati

de Oana 9

la 16:58

Aperitiv mini-tarte cu crema de branza si rosii cherry

de Oana 9

la 16:51

RETETA RECOMANDATA
Crochete de pui cu caşcaval