Cosulete la cuptor

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 23 Iun 2013 | 7200 vizualizari

 

Hello!
pe cei care n-au servit inca cina, ii astept cu niste cosulete-aperitiv tare gustoase!

 

INGREDIENTE

Aluat:

  • 500 gr faina
  • 50 ml ulei
  • 200 ml lapte caldut
  • 1 lingurita de zahar
  • 1 pliculet drojdie uscata
  • sare dupa gust
  • 1 ou

Umplutura:

  • 1 ardei
  • cateva linguri de pasta de rosii
  • 4-5 triunghiuri de branza topita
  • cateva masline
  • cascaval Delaco (ras)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete la cuptor:

Prepararea aluatului:


-cernem faina intr-un bol, adaugam praful de drojdie,oul,zaharul,sarea si laptele caldut. Amestecam energic (cca 10 min) si incorporam pe rand uleiul.


Intindem o foaie subtire, decupam cu un pahar cerculete de aluat si le asezam in formele de briose. Lasam la dospit cca 15 / 20 minute.


Din aluatul care a picat la decuparea cercurilor intindem alta foaie si decupam tortile cosuletelor (cu o forma de biscuiti in forma de semiluna).


Asezam aceste semilune pe hartie de copt intr-o tava si dam la cuptor cca 10 min.


Revenim la cosulete, dupa timpul de dospire umplem cosuletele cu cate o jumatate de lingurita pasta de rosii, cate o maslina, putina branzica topita, ardei tocat marunt si deasupra presaram cascaval ras.


Inainte de a da tava la copt, nu uitam sa finisam cosuletele cu tortile aferente, implantand cate o semiluna in fiecare forma de briosa.


Se coc timp de aprox. 40 min. la temperatura moderata.


Pofta buna!


TIPS-URI

1

se servesc cu legume proaspete sau langa un pahar de suc de rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

Krystyan Trendy 1

30.10.2013, 08:52

ce frumoase sunt

Pushaa 1

28.01.2014, 18:53

bune

mihaelar63 1

17.02.2014, 14:59

Arata super !!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert melcisori de post, cu halva
  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

  • 25

    MI

  • 26

    J

  • 27

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute din piept de pui la cuptor, cu pilaf de orez

de RODIMUR 7

ieri la 23:19

Chec cu dovleac si merisoare

de katty 6

ieri la 18:15

Bors de pipote de curcan

de katty 6

ieri la 17:37

Salata de conopida cu porumb, ton si masline

de katty 6

ieri la 15:56

Rulada de cartofi, cu sunca si cascaval

de RODIMUR 7

pe 25.11 la 19:01

RETETA RECOMANDATA
Budinca cu dovlecei si branza