Cotlet de porc aromat la slow cooker Crock-Pot 4,7 l Digital

de Miha in Slow Cooker, 3 Aug 2019 | 1108 vizualizari

 

As indrazni sa spun ca nu are cum sa nu-ti placa acest cotlet de porc aromat. Si stiti ce l-a facut atat de aromat, fraged si bun? Gatirea lenta cu slow-cookerul Crock Pot 4,7 l Digital, un aparat de gatit pe care iti promit ca il vei indragi.
Astazi va aduc cea de-a doua reteta cu care particip la campania „Gateste sanatos cu slow cookerul Crock-Pot” .
Detalii despre aparat, pret si cate stie sa faca gasiti AICI

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata cotlet de porc
  • 2 linguri piper boabe mozaic
  • 1 lingura boabe mustar
  • 1 lingura cimbru uscat
  • sare
  • 1 pahar de vin alb
  • 3-4 linguri ulei
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc aromat la slow cooker Crock-Pot 4,7 l Digital:

Pune condimentele pe o bucata de hartie de copt sau folie de aluminiu si amesteca-le.

Leaga bucata de cotlet cu ata alimentara pentru a-i da o forma frumoasa. Unge carnea cu putin ulei, apoi tavaleste-o prin amestecul de condimente.

In vasul slow-cookerului Crock-Pot pune restul de ulei, paharul de vin si bucata de cotlet.

Pune capacul si seteaza aparatul, temperatura LOW, timp de gatire 6 ore.

La final slow-cookerul se opreste automat si trece pe programul de pastrare la cald.

Se serveste cald cu garnitura preferata.

Dupa racire carnea se poate felia foarte frumos si o vei putea folosi si la sandwich-uri, inlocuind cu succes mezelurile din comert 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc aromat la slow cooker Crock-Pot 4,7 l Digital" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciuperci umplute cu gorgonzola, prosciutto și roșii

ieri la 19:30

Rulada cu dulceata de pere și nuci

ieri la 10:41

Desert clafoutis cu mere si stafide

de RODIMUR 8

pe 29.11 la 21:15

TOP
utilizatori

mihaelar63

9443 puncte

katty

7006 puncte

Rocsi

4976 puncte

Constelatialeu

2098 puncte

 Adi

2000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Iahnie de fasole, de post
  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

  • 01

    MI

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciuperci umplute cu gorgonzola, prosciutto și roșii

ieri la 19:30

Rulada cu dulceata de pere și nuci

ieri la 10:41

Desert clafoutis cu mere si stafide

de RODIMUR 8

pe 29.11 la 21:15

RETETA RECOMANDATA
Carne de vita cu legume la slow cooker Crock-Pot