Cotlet de porc aromat la slow cooker Crock-Pot

de Miha in Slow Cooking, 9 Sep 2015 | 4170 vizualizari

 

Desi atunci cand mi-am luat mobila de bucatarie am zis ca blatul va fi liber tot am pus robotul pe care-l folosesc aproape zilnic, espressorul de cafea... De acum il voi avea si pe mister Crock-Pot, nu-l mai bag in cutie :))))

 

INGREDIENTE

  • cotlet de porc (cred ca a avut undeva la 500 g)
  • 1 lingura miere
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingura sos de soia
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingura boabe de piper
  • 1 lingura boabe coriandru
  • 1 lingura coaja de lamaie uscata
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc aromat la slow cooker Crock-Pot:

Cotletul de porc se curata de grasime, se spala si se sterge cu un prosop de hartie.


Amestecam intr-un vas mierea cu uleiul, sosul de soia si sarea. Cu acest amestec ungem bucata de carne pe toate partile, acoperim cu o bucata de folie si dam la rece pentru vreo 2 ore.


Pe o bucata de hartie de copt sau folie de aluminiu amestecam boabele de piper, coriandru si coaja de lamaie uscata. Tavalim bucata de carne prin amestecul de boabe si o punem in vasul aparatului de gatit Crock Pot.


Am pus capacul peste vasul aparatului Crock Pot slow cooker digital 4,7 l si am setat programul si timpul - programul High, timp de 7 ore.


Carnea a fost buuuna si frageda de n-am putut sa o feliez decat dupa ce s-a racit.


Pofta buna! ;)

 

TIPS-URI

1

rece, poate inlocui cu succes mezelurile din comert

2

pentru amatorii de senzatii tari, si la propriu si la figurat :))), se va servi cu tot cu crusta aromata

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc aromat la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

simona72 1

22.09.2015, 17:10

Trebuie probat!

Panacris 1

27.02.2016, 13:51

abstract01 1

12.12.2017, 18:20

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulada din cotlet de porc

de Ancutsa 5

ieri la 22:04

Desert tort Imparatesc

de Ancutsa 5

ieri la 21:33

Pui intreg cu legume la cuptor

de Ancutsa 5

ieri la 20:50

Desert prajitura cu vanilie si fructe de padure

de Ancutsa 5

ieri la 20:31

RETETA RECOMANDATA
Medalion de somon, cu sos de lamaie si menta la Crock Pot