Cotlet de porc cu mazare

de Tabita _ in Porc, 25 Apr 2020 | 2617 vizualizari

 

O mancarica buna si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 500 g cotlet de porc
  • 1 kg mazare
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • marar
  • ierburi de provence
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu mazare:

 Cotletul se pune in ulei incins la prajit.
Se prajeste pe ambele parti.
Se adauga putina apa.
Se acopera cu capacul.
Se fierbe inabusit.
Se curata si toaca ceapa si usturoiul.
Se adauga ceapa, apoi usturoiul 
Se adauga apoi apa.
Se adauga mazarea si se lasa sa fiarba.
Se adauga condimentele.
Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se asezoneaza dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu mazare" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare de mazare verde cu carnati de casa