Cotlet de porc cu sos de piper

de Constelatialeu in Porc, 7 Noi 2016 | 1200 vizualizari

 

Am aburit-o si in seara asta, a fost lins-prelins cu gura-n jos....:))))))))

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de cotlet de porc gata condimentat- cca 450 g
  • 50 ml ulei
  • piper alb,verde, negru, rosu- pisat mai mare
  • 1 pahar cu vin alb
  • 100 g smantana grasa
  • 50 ml lapte
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu sos de piper:

Pentru ca am avut cotlet gata condimentat nu mi-am batut capul cu cotletul. Am pisat boabele de piper, n-am mojar, asa ca am pisat piperul pe fundul de lemn. Am pus tigaia wok pe foc, am adaugat uleiul, il lasam sa se incinga, apoi asezam bucatile de cotlet si le prajim cca 4 min pe fiecare parte ( daca e mai grosut cotletul il crestam cu un cutit ascutit ). Dupa ce am rumenit cotletul adaugam vinul si acoperim cu un capac. Lasam sa fiarba la foc mic cca 20 min. Separat am pus intr-un castron smantana si o diluam cu lapte( smantana pe care o folosesc este foarte groas, se poate intinde pe paine), adaugam piperul pisat si sare dupa gust. Dupa ce a fiert cca 20 min, ridicam capacul si lasam sa mai scada lichidul. Scoatem cotletele, adaugam smantana si lasam sa fiarba cca 5-6 min, punem cotletul peste sos si mai lasam cca 3 min. Apoi servim cu piure si salata de varza. Sa aveti pofta, ca noi am avut....

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu sos de piper" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

anca_rm 1

08.11.2016, 09:10

ce bun e sosul de piper , imi place ce ne-ai pregatit aici

mirela0911 1

08.11.2016, 09:30

Asta îmi place și mie!

Panacris 1

11.11.2016, 08:59

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Costite de porc la cuptor