Cotlet de porc cu sos, la cuptor

de -Licurici- in Porc, 11 Aug 2016 | 1254 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 buc cotlet de porc;
  • o capatana de usturoi;
  • un pahar cu vin;
  • un pahar cu apa;
  • 2 linguri bulion;
  • ulei;
  • cimbru;
  • sare;
  • piper.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu sos, la cuptor:

Carnea se spala, apoi se da cu sare si piper si se baga la frigider.


Se scoate de la frigider cu o ora inainte sa fie pregatita.


Intr-o tigaie cu putin ulei, se prajesc cotletele cateva minute (max. 3 min pe fiecare parte), apoi se pun intr-un vas termorezistent.


Usturoiul se curata, se zdrobeste cu lama unui cutit si se pune peste carne, apoi se presara cimbru uscat.


Se adauga vinul si apa, apoi se baga la cuptor, 50-60min.


Se mai intorc din cand in cand cotletele si se stropesc cu sos.


Cand este aproape gata, se adauga bulionul si se amesteca.


Se mai lasa 10-15 min in cuptor.


Merge de minune cu piure de cartofi si salata de vara.



Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu sos, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Nepotii_si_bunica 1

14.08.2016, 09:43

Un pranz minunat!

mirela0911 1

14.08.2016, 10:11

Oooo, ce bunatate!

elucubratiiculinare 1

15.08.2016, 08:54

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc “Simfonia Culorilor” cu dressing de merisoare