Cotlet de porc in crusta de condimente

de gaby_duceag in Porc, 9 Mar 2011 | 11086 vizualizari

 

O fripturica frageda, suculenta si aromata inspirata dintr-o reteta a la Edith Frincu.
Mi se intampla deseori sa vad retete care-mi fac cu ochiul; pe unele le las pe-o lista de asteptare in timp ce altele pur si simplu ma obsedeaza:))).Asa s-a intamplat cu aceasta reteta postata de Edith zilele trecute...
Merge atat ca fel principal,alaturi de sosuri, legume, orez, piure , cat si ca aperitiv.

 

INGREDIENTE

  • 500-600 gr cotlet porc
  • 2 lgt seminte de mustar galben si brun(am avut amestecat)
  • 2 lgt piper negru
  • 2 lgt praf de usturoi
  • o lgt sare mare
  • 2 lgt boabe coriandru
  • 1 lgt salvie uscata
  • 1 lgt rozmarin 
  • putin cimbru
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc in crusta de condimente:

Cotletul de porc eu l-am taiat pe lungime, era destul de gros.


Am obtinut doua bucati .


Pe un platou, am pus toate condimentele , le-am amestecat si am tavalit pe toate partile bucatile de cotlet.


Daca doriti, mai puteti pune cate putin din fiecare condiment sau puteti adauga si altele, dupa preferinte.


Am pus bucatile de carne pe o farfurie, am acoperit cu folie alimentara si am dat la frigider. Cred ca a stat..3-4 ore.


Am incins o tigaie antiaderenta, am pus putin ulei si am prajit bucatile pe fiecare parte cate 2-3 minute.(nu invartiti cu furculita, se scurge sucul carnii; eu le-am "manevrat" cu ajutorul a doua linguri, nu am cleste)


Am transferat intr-o tava in care am pus hartie pentru copt si am bagat la cuptor, la 190 grade, pentru 35 minute.


Nu-l taiati cand il scoateti din cuptor ci dupa 10 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc in crusta de condimente" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (56)

Angelina_Elena 1

26.05.2012, 16:56

Constelatialeu 1

26.04.2013, 15:28

Ce bine arata....

Tuxedo 1

10.12.2013, 21:07

asa se face, minunat!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Friptura a la Motan