Cotlet de porc la gratar cu sos de mustar

de T I M E A in Porc, 7 Mar 2015 | 1878 vizualizari

 

O mancare simpla care nu necesita prea multe explicatii dar care poate ajuta unora care vor sa citeasca orice reteta cat de simpla ar fi ea

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati mai maricele de cotlet de porc fara os
  • sare si piper pentru condimentat cotletul (nu am folosit si alte condimente pentru ca il completeaza sosul de mustar)
  • cateva picaturi de ulei de masline
  • Sos de mustar
  • 3 lingurite mustar clasic
  • 1 lingurita sos de mustar cu marar ( Lidl Deluxe) – nu e obligatoriu, puteti pune inca o lingurita de mustar clasic
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1/2 lingurita marar uscat
  • un pic de piper
  • sare daca mai considerati ca e nevoie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc la gratar cu sos de mustar:

Cotletul feliat il batem cu ciocanul de snitele.


Saram si piperam pe ambele parti, acoperim cu o folie alimentara carnea si o punem la frigider o ora (daca va grabiti, nu-i bai, o pregatiti asa pe loc)


Incingem o tigaie gril in care picuram ulei de masline si prajim carnea pe ambele parti.


Pentru sosul de mustar, punem toate ingredientele intr-un bol si omogenizam pana se leaga sosul.


Si ati vazut cum doar din cateva ingrediente si putin timp putem obtine o un pranz gustos si satios.


Acest sos il puteti folosi si la alte preparate din carne.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc la gratar cu sos de mustar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

pity19 1

08.03.2015, 03:15

Nu mananc carne de porc insa asta arata bestial!

T I M E A 1

08.03.2015, 22:13

mirela0911 1

11.03.2015, 13:44

Ce bun trebuie sa fi fost!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert Tiramisu rapid, la pahar
  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc la cuptor, cu legume sotate