Fileuri de muschi cu paste si branza la cuptor

de Rocsi in Porc, 14 Dec 2011 | 4200 vizualizari

 

Un meniu foarte bun si delicios!!!

 

INGREDIENTE

  • 5 fileuri muschi de porc,potrivite ca marime(sa fie dezosate si cu cat mai putina grasime)
  • 1 morcov mic
  • 1 ceapa
  • jumatate ardei galben
  • 2 rosii
  • 1 catel usturoi
  • 5-6 linguri pasta de rosii de casa
  • 5 linguri vin rosu
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel uscat
  • busuioc uscat
  • 1 mana paste
  • 1 lingura unt
  • 3 felii branza topita
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fileuri de muschi cu paste si branza la cuptor:

Luam fileurile si le spalam,apoi le tamponam cu un servet de bucatarie.

Curatam ceapa ,o spalam si o tocam marunt.

Morcovul il curatam,il spalam si il facem cubulete mici.

Ardeiul il taiem bucatele cat mai mici.

Rosiile le curatam de coaja si le facem si pe acestea cubulete .

Usturoiul il curatam si il pisam.

Toate aceste legume le punem intr-un bol.

Peste ele mai adaugam:pasta de rosii,vinul si putina sare.

Punem si cateva linguri de apa si amestecam bine.

Luam un vas yena si il ungem cu cele doua linguri de ulei.

Fileurile le condimentam pe ambele parti cu sare si piper,apoi le asezam in vas.

Deasupra turnam acel amestec cu legume.

Presaram putin patrunjel si busuioc uscat.

Acoperim vasul cu capacul sau(sau cu staniol) si il bagati in cuptor.

Aprindeti cuptorul si lasati muschiul acolo cam 60 de minute.

Mai spre final,cand carnea este facuta bine,fierbem pastele.

Punem intr-o cratita apa cu un praf de sare si untul la fiert.

Cand da in clocot,dam drumul la paste si le fierbem maxim 10 minute.

Apoi le scurgem bine de apa.

Scotem vasul din cuptor,punem pe margini pastele si le impingem putin cu o lingura ,pentru a intra sos in ele.

Deasupra pastelor rupem bucatele de branza topita.

Mai dam vasul in cuptor 10-15 minute.

Cand este gata scoatem si servim.

Iese ceva de te lingi pe degete!!!!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fileuri de muschi cu paste si branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Cris2711 1

15.12.2011, 12:52

imi place

kamy 1

15.12.2011, 13:36

papa bun ai facut rocsi

Rocsi 1

15.12.2011, 17:44

Mihaela,Cris,Kamy va multumesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc, in crusta de mustar