Fileuri de muschi cu paste si branza la cuptor

de Rocsi in Porc, 14 Dec 2011 | 2454 vizualizari

 

Un meniu foarte bun si delicios!!!

 

INGREDIENTE

  • 5 fileuri muschi de porc,potrivite ca marime(sa fie dezosate si cu cat mai putina grasime)
  • 1 morcov mic
  • 1 ceapa
  • jumatate ardei galben
  • 2 rosii
  • 1 catel usturoi
  • 5-6 linguri pasta de rosii de casa
  • 5 linguri vin rosu
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel uscat
  • busuioc uscat
  • 1 mana paste
  • 1 lingura unt
  • 3 felii branza topita
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fileuri de muschi cu paste si branza la cuptor:

Luam fileurile si le spalam,apoi le tamponam cu un servet de bucatarie.


Curatam ceapa ,o spalam si o tocam marunt.


Morcovul il curatam,il spalam si il facem cubulete mici.


Ardeiul il taiem bucatele cat mai mici.


Rosiile le curatam de coaja si le facem si pe acestea cubulete .


Usturoiul il curatam si il pisam.


Toate aceste legume le punem intr-un bol.


Peste ele mai adaugam:pasta de rosii,vinul si putina sare.


Punem si cateva linguri de apa si amestecam bine.


Luam un vas yena si il ungem cu cele doua linguri de ulei.


Fileurile le condimentam pe ambele parti cu sare si piper,apoi le asezam in vas.


Deasupra turnam acel amestec cu legume.


Presaram putin patrunjel si busuioc uscat.


Acoperim vasul cu capacul sau(sau cu staniol) si il bagati in cuptor.


Aprindeti cuptorul si lasati muschiul acolo cam 60 de minute.


Mai spre final,cand carnea este facuta bine,fierbem pastele.


Punem intr-o cratita apa cu un praf de sare si untul la fiert.


Cand da in clocot,dam drumul la paste si le fierbem maxim 10 minute.


Apoi le scurgem bine de apa.


Scotem vasul din cuptor,punem pe margini pastele si le impingem putin cu o lingura ,pentru a intra sos in ele.


Deasupra pastelor rupem bucatele de branza topita.


Mai dam vasul in cuptor 10-15 minute.


Cand este gata scoatem si servim.


Iese ceva de te lingi pe degete!!!!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fileuri de muschi cu paste si branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Cris2711 1

15.12.2011, 12:52

imi place

kamy 1

15.12.2011, 13:36

papa bun ai facut rocsi

Rocsi 1

15.12.2011, 17:44

Mihaela,Cris,Kamy va multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc, in crusta de mustar