Fileuri de muschi cu paste si branza la cuptor

de Rocsi in Porc, 14 Dec 2011 | 2588 vizualizari

 

Un meniu foarte bun si delicios!!!

 

INGREDIENTE

  • 5 fileuri muschi de porc,potrivite ca marime(sa fie dezosate si cu cat mai putina grasime)
  • 1 morcov mic
  • 1 ceapa
  • jumatate ardei galben
  • 2 rosii
  • 1 catel usturoi
  • 5-6 linguri pasta de rosii de casa
  • 5 linguri vin rosu
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel uscat
  • busuioc uscat
  • 1 mana paste
  • 1 lingura unt
  • 3 felii branza topita
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fileuri de muschi cu paste si branza la cuptor:

Luam fileurile si le spalam,apoi le tamponam cu un servet de bucatarie.


Curatam ceapa ,o spalam si o tocam marunt.


Morcovul il curatam,il spalam si il facem cubulete mici.


Ardeiul il taiem bucatele cat mai mici.


Rosiile le curatam de coaja si le facem si pe acestea cubulete .


Usturoiul il curatam si il pisam.


Toate aceste legume le punem intr-un bol.


Peste ele mai adaugam:pasta de rosii,vinul si putina sare.


Punem si cateva linguri de apa si amestecam bine.


Luam un vas yena si il ungem cu cele doua linguri de ulei.


Fileurile le condimentam pe ambele parti cu sare si piper,apoi le asezam in vas.


Deasupra turnam acel amestec cu legume.


Presaram putin patrunjel si busuioc uscat.


Acoperim vasul cu capacul sau(sau cu staniol) si il bagati in cuptor.


Aprindeti cuptorul si lasati muschiul acolo cam 60 de minute.


Mai spre final,cand carnea este facuta bine,fierbem pastele.


Punem intr-o cratita apa cu un praf de sare si untul la fiert.


Cand da in clocot,dam drumul la paste si le fierbem maxim 10 minute.


Apoi le scurgem bine de apa.


Scotem vasul din cuptor,punem pe margini pastele si le impingem putin cu o lingura ,pentru a intra sos in ele.


Deasupra pastelor rupem bucatele de branza topita.


Mai dam vasul in cuptor 10-15 minute.


Cand este gata scoatem si servim.


Iese ceva de te lingi pe degete!!!!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fileuri de muschi cu paste si branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Cris2711 1

15.12.2011, 12:52

imi place

kamy 1

15.12.2011, 13:36

papa bun ai facut rocsi

Rocsi 1

15.12.2011, 17:44

Mihaela,Cris,Kamy va multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc, in crusta de mustar