Cotlet de porc la gratar si mamaliga cu branza

de papabundetot in Porc, 11 Iul 2013 | 1282 vizualizari

 

Mamaliga asta cine a inventat-o sa ii dea Dumnezeu sanatate! Mie imi place tare mult si as manca-o cu aproape orice,in diverse combinatii.

Pentru ca pregatisem cotlet de porc dezosat dar nu stiam (ca de obicei) ce anume vreau sa fac cu el,mi-a venit o pofta de mamaliga si ma gandeam ca as putea incorpora in meniul cu cotlet o mamaliga buna cu ceva branzica,mai ales ca fiind pentru masa de seara ne scutea si de a manca paine ceea ce mi se parea chiar un plus.

 

INGREDIENTE

  • Am folosit:
  • 7 felii de cotlet de porc fara os
  • sos teriyaki
  • sos soia,
  • curry
  • piper negru
  • unt,
  • ulei,
  • vin rosu
  • faina de malai ,
  • ulei de masline,
  • sare,
  • unt pentru mamaliga
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc la gratar si mamaliga cu branza:

Am marinat cotletele de porc cu sos soia,sos teriyaki,curry si putin vin rosu.Intre timp am pus apa la foc pentru mamaliga,careia i-am adaugat ulei de masline si putin unt pentru a o face mai…cremoasa, iar cand apa a fiert am pregatit mamaliga.


Pe un gratar de aragaz am pus si cotletele in putin unt si ulei,le-am lasat sa se faca bine pe ambele parti.


Am servit mai apoi mamaliga asezata in 2 straturi si intre ele cu putina branza de bivolita si alaturi cotletele de porc la gratar carora la sfarsit dupa ce au fost gata le-am adaugat si un praf de piper negru.


O mancare…rustica as spune dar foarte rapid de facut si deosebit de gustoasa.


Pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc la gratar si mamaliga cu branza" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Corinuta 1

11.07.2013, 13:04

Bun o fost?

papabundetot 1

11.07.2013, 13:37

Cori...bunnnnn

laura_n 1

11.07.2013, 15:24

yum....ce dezmat

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitive festive

de ancutsa 5

ieri la 18:17

Gem de piersici

de ancutsa 5

ieri la 18:09

Gem de prune

de ancutsa 5

ieri la 18:06

RETETA RECOMANDATA
Carne de porc la gratar cu legume si orez