Carne de porc la gratar cu legume si orez

de Patricia Iordache in Porc, 24 Iul 2013 | 1655 vizualizari

 

Este un preparat simplu, dar atat de gustos si "sanatos".

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati de cotlet de porc (fara os);
  • 1 bucata broccoli;
  • 3 morcovi;
  • o conopida mica;
  • 1 punguta orez prefiert;
  • putin ulei de masline;
  • sare;
  • piper;
  • 3-4 linguri sos barbecue (de preferat Heinz)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc la gratar cu legume si orez:

Spalam legumele, broccoli si conopida le rupem in buchetele potrivite, morcovii ii curatam de coaja si ii taiem rondele (cu un cutit ondulat - daca avem).


Punem legumele in apa cu sare, la foc potrivit si in momentul in care apa incepe sa fiarba lasam aproximativ 15-20 minute verificand ca legumele sa nu se fiarba prea tare si sa se rupa.


Cand sunt gata fierte le scoatem cu o paleta, le scurgem bine de apa si le pastram intr-un vas cu capac pana in momentul servirii.


Punem punguta cu orez in apa si urmam timpul d efierbere indicat in instructiuni.


Dupa ce s-a fiert, scoate orezul din punguta si il pastram la cald.


In timp ce legumele si orezul fierb, preparam carnea.


O spalam, o batem usor cu ciocanul de carne, condimentam si o asezam pe gratarul incins, uns inainte cu putina slanina.


Rumenim bine pe ambele parti.


Cum montam preparatul:


Punem pe farfurie o bucata de carne, turnam peste ea sos barbecue dupa bunul plac, asezam legumele fierte si cateva linguri de orez. Picuram putin ulei de masline peste ele, asezonam si servim.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc la gratar cu legume si orez" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

Patricia Iordache 1

24.07.2013, 15:42

Costeo, poftim furculita si cutit.

alilianaa 1

24.07.2013, 16:24

bune..

Patricia Iordache 1

24.07.2013, 16:38

Liliana...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc la gratar si mamaliga cu branza