Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Stiu ca suntem in plin post, dar la noi in casa nu am reusit sa tinem.Sotului nu prea ii plac mancarurile fara o bucatica de carne, si cum cea mai buna legume este porcul, am pus aseara de o carnita prajita si o mamaliguta.
Mai intai am spalat si apoi am taiat carnea bucati potrivite si le-am pus in cratita la prajit;inainte am incins putin uleiul.Am presarat sare si am adaugat cam o cesuta de apa ca sa se inabuseasca carnea si sa se patrunda. Am pus capac si am mai intosc din cand in cand; am tinut pe foc pana s-a evaporat toata apa si s-a rumenit frumos.
In acelasi timp am pus si tuciul cu apa pe foc, am adauga sarea si cam 150 gr malai. Am lasat sa fiarba pana s-a dus spuma formata deasupra, apoi am mai turnat cate putin , am lasat sa fiarba vreo 10 minute, si tot asa pana am obtinut o mamaliguta vartoasa.
Am servit carnita prajita cu mamaliguta, gogosari la otet si usturoi crud.
Pofta buna!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult