Varza umpluta

de vero_closca in Porc, 29 Mai 2010 | 3926 vizualizari

 

baiatul meu cel mare numeste aceasta reteta "sarmaluta uriasa".

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata de porc
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1/2  legatura marar
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 1-2 oua
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • pasta de rosii(amestecata cu putina sare si piper)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza umpluta:

Se amesteca carnea tocata cu ceapa si verdeturile tocate fin,cu oul,sare,piper si cimbru.

Varza se curata,se spala si i se scoate cu grija miezul,se condimenteaza pe toate partile cu sare si piper, apoi se umple cu amestecul de carne. Se aseaza intr-o tava,se toarna o cana de supa de legume si se da la cuptor pt o ora la foc mediu.

Din cand in cand se stropeste cu sosul din tava ca sa nu se usuce. Cu 10 minute inainte de a opri focul torni deasupra sosul de rosii.Servesti fierbinte.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza umpluta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

ANCA 1

29.05.2010, 11:19

f buuuun si Miha a facut varza umpluta, asemanator, anul trecut.. de cand zic si eu, si nu apuc

Roxana 1

29.05.2010, 12:26

ce tare

Rocsi 1

29.05.2010, 19:39

super interesanta

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de varza creata cu carne de porc