Cotlet de porc marinat la gratar

de Bya Ralu in Porc, 5 Aug 2012 | 2335 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-5 bucati de cotlet de porc
  • ulei masline
  • boia dulce,praf de ardei iute,piper negru,sare
  • bere
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc marinat la gratar:

Se condimenteaza fiecare bucata de carne,se pun toate intr-un vas,se stropesc cu ulei de masline si se adauga putina bere,cat sa acopere,se acopera cu folie de aluminiu si lasam la frigider cateva ore.Se pun pe gratar,se lasa cam 10 minute pe fiecare parte(se verifica daca e prajita si se intoarce si mai repede).Se serveste cu cartofi prajiti

 

TIPS-URI

1

servim cu vin rosu sec

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc marinat la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Bya Ralu 1

19.09.2012, 09:57

andreea_angelo 1

27.11.2012, 11:13

mmmmmmmmm o bunatate la favorite o trec,cu siguranta

Bya Ralu 1

27.11.2012, 15:16

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Escalop a la Zingara