Cotlet de porc picant cu glazura de gem de caise

de katty in Porc, 18 Noi 2017 | 2899 vizualizari

COMENTARII (14)

Bya Ralu 1

18.11.2017, 18:51

super

MotanLaOale 1

18.11.2017, 19:18

Rocsi 1

18.11.2017, 19:41

Arata super, super!

Constelatialeu 1

18.11.2017, 20:16

gemul il mananc separat....

Catalina L 1

18.11.2017, 21:10

minunat

DianaYonela_95 1

18.11.2017, 21:57

xana 1

18.11.2017, 23:13

Minunat!

-Licurici- 1

19.11.2017, 08:32

delicios!

mirela0911 1

19.11.2017, 09:01

Ce combinatie!

kytz 1

19.11.2017, 09:29

Waw!

vasimur 1

19.11.2017, 20:50

Bună seara!

dantes 1

20.11.2017, 12:16

Rahela Velicu 1

20.11.2017, 14:56

oanapl 1

20.11.2017, 20:23

Interesantă combinația!

COMENTEAZA

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc cu miere