Cotlet marinat la gratar

de MotanLaOale in Retete Delikat, 10 Aug 2018 | 716 vizualizari

 

"Gatesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale"

 

INGREDIENTE

  • 800 g cotlet de porc fara os feliat
  • condiment pentru gratar Delikat
  • condiment pentru porc Delikat
  • boia de ardei dulce Delicat
  • boia de ardei iute Delikat
  • ierburi de gradina Delikat
  • piper negru macinat proaspat Delikat
  • 50 ml ulei
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet marinat la gratar:

Bucatile de cotlet se curata si se spala.


Se usuca cu servetele absorbante.


Se amesteca sarea si condimentele Delikat cu uleiul intr-un castron, se pun si bucatile de cotlet si se amesteca bine sa fie unse toate bucatile.


Se lasa 4 ore la frigider, acoperite cu folie alimentara.


Se incinge gratarul, se unge cu slanina si se pun bucatile de cotlet la fript.


Se intorc de cateva ori pana se rumenesc frumos.


Se pot servi cu orice garnitura si salata sau muraturi.


Eu le-am mancat cu cartofi prajiti si ardei cu varza murati.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet marinat la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

MotanLaOale 1

18.08.2018, 12:06

miki_a 1

20.08.2018, 10:39

Foarte fain gătit cotletul! Iar sugestia de servire e perfectă și pentru mine!

MotanLaOale 1

20.08.2018, 11:12

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Panna cotta cu aroma de lavanda
  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui in foietaj