Cotlet tiganesc

de ianculubita in Porc, 12 Feb 2014 | 2683 vizualizari

 

Este o mancare putin mai grea,cu calorii,nerecomandata persoanelor cu dieta dar gustul este irezistibil.

 

INGREDIENTE

  • 2 cotlete de porc
  • 200 g ciuperci
  • 100 g muschi tiganesc sau sunca taraneasca
  • 1ceapa
  • 1 pahar cu vin rosu
  • 1 cutie rosii in bulion
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 1 frunza de dafin
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 lingurita boia iute
  • 3-4catei de usturoi
  • 2 linguri faina
  • 3 linguri ulei
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet tiganesc:

Cotletele usor batute,condimentate,le trecem prin faina,le prajim putin si le scoatem pe farfurie;


in uleiul ramas calim muschiul taiat suvite,le scoatem si le ele apoi calim ciupercile feliate adaugand putin ulei daca nu a mai ramas si le scoatem dupa ce a scazut apa din ele;


calim apoi ceapa tocata marunt,adaugam vinul,lasam sa fiarba pana se evapora alcoolul,adaugam rosiile pasate si lasam sa fiarba pana scade;adaugam aici dafinul,cimbru,boia,carnea,2cani cu apa,mai condimentam dupa gust,acoperim si lasam la foc mic 30-40min;


dupa acest timp,adaugam ciupercile,muschiul,usturoiul pisat,putina verdeata si dupa 5 min oprim focul si servim cu orice garnitura doreste fiecare.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet tiganesc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

ianculubita 1

12.02.2014, 17:39

Panacris 1

12.02.2014, 19:48

Sățios!

_Alina_ 1

13.02.2014, 15:38

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fripturica asortata cu orez