Pulpa porc la slow cooker Crock Pot

de mihaelar63 in Porc, 22 Mar 2021 | 609 vizualizari

 

 Am dorit o pulpita frageda in interior care sa nu fie uscata. Aparatul Crock Pot si-a facut cu prisosinta datoria, chiar daca este el de prima generatie si nu atat de sofisticat. Sotul meu a laudat in mod deosebit friptura suculenta si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 1.5 kg pulpa porc - de casa
  • 1 lingura zaatar
  • 1 lingurita boia rosie de ardei
  • 1 lingura cu varf pasta rosiii
  • 1 lingura cu varf pasta de kapia cu telina
  • 1/2 lingurita rozmarin uscat maruntit
  • 1/2 piper negru macinat
  • 3 catei usturoi
  • 1 kg cartofi maruntei -bio -de la soacra
  • sare
  • verdeata
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa porc la slow cooker Crock Pot:


  1. Prepararea este extrem de simpla.

  2. Bucata de carne se condimenteaza cu condimentele date.

  3. Dupa aceasta se unge cu pasta de ardei si pasta de rosii si usturoiul dat prin presa.

  4. Nu uitati sa sarati.

  5. Nu am mai folosit ulei pentru ca pulpa de porc a avut suficienta grasime sa elibereze.

  6. Daca este timp, o puteti lasa carnea cateva oare sa se marineze .

  7. Se introduce bucata de carne in cuva aparatului slow cooker Crock Pot .

  8. Setati pe functia high si lasati sa se prepare timp de 3 ore.

  9. Aparatul lucreaza singur-singurel si tu poti sa faci altceva altceva prin casa.

  10. Dupa doua ore se ridica carnea si se asaza sub ea cartofii.

  11. Astfel cartofii se vor gati impregnati cu sucul ce se gateste de pe carne.

  12. Dupa 3 ore se incearca daca sunt gatite ingredientele.

  13. Bucata de pulpa se feliaza si se serveste alaturi de cartofi alaturi de salata sau muraturile preferate .

  14. Pofta buna !!!!

TIPS-URI

1

Aparatul lucreaza singur-singurel si tu poti sa faci altceva altceva prin casa .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa porc la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Constelatialeu 1

23.03.2021, 17:30

Cam bun draga mea, cam bun

Panacris 1

23.03.2021, 17:40

Cea mai bună legumă, pulpa de porc!

Rocsi 1

30.03.2021, 20:52

As cam veni la masa!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rahela Velicu

10004 puncte

oanapl

7402 puncte

mihaelar63

6978 puncte

Rocsi

3878 puncte

Panacris

3449 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec cu branza de vaci si merisoare
  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc in sos de fructe ** 100 **