Cous cous in stil indian

de susu in Pui, 25 Mar 2010 | 7907 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana mare de cous cous
  • 1 cana mare de apa fiarta
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 si 1/2 lingurita curry
  • 1/2 dintr-un piept de pui sau curcan
  • 2 cepe mai mari
  • 2 ardei capia rosii
  • suc de rosii aproximativ 1 si 1/2 cana
  • 1 vf cutit de chilli
  • 1/2 lingurita piper rosu macinat
  • 3 linguri de stafide sare  
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cous cous in stil indian:

Se spala pieptul de pui si se sterge cu un prosop de bucatarie apoi se taie fasii de grosimea unui deget. Se curata ceapa si se toaca marunt. Ardeiul se da prin masina de tocat sau se mixeaza sa iasa o pasta. Se incinge ulei intr-un wok si se caleste pieptul. Se scoate si in grasimea ramasa se caleste ceapa in continuare apoi se adauga ardeiul rosu, stafidele, 1 lingurita curry, chilli, piperul rosu si putina sare. Se adauga apoi si puiul si se mai caleste cateva minute. La sfarsit se adauga sucul de rosii sau pasta de tomate diluata cu apa fiarta si se lasa putin la fiert. De preferat a se pune putin chilli, a se gusta si daca mai trebuie sa se adauge. Se masoara cu aceeasi cana cous cous-ul si apa. Cand clocoteste apa o punem peste cous cous, adaugam 1/2 lingurita de curry si cele 2 linguri de ulei de masline, putina sare si amestecam repede. Se acopera cu ceva si se lasa vreo 5 minute sa se umfle. Se aseaza cous cous-ul pe farfurie si deasupra sosul cu carne.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cous cous in stil indian" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

mariac 1

28.03.2010, 20:24

nu am mancat dar arata bine,bravo

monyka 1

31.03.2010, 11:07

cred ca este foarte buna.Am sa incerc si eu reteta daca imi va esi.

susu 1

31.03.2010, 16:15

Monyka reteta este buna dar mie nu-mi place deloc cous cous-ul. Am mancat prima oara in Israel cand eram mica si acum am incercat din nou si nu voi mai face, nu e pe gustul meu. Mai bine orez sau cartofi.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui la gratar cu sos alb de ciuperci