Sarmale cu soia

de Lau in Pui, 10 Apr 2013 | 963 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300g carne tocata de pui
  • 100 g soia
  • 200g orez
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • marar
  • patrunjel
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 2 linguri de bulion
  • ulei
  • 1 lingura de faina
  • frunze de varza sau de vita de vie
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale cu soia:

Frunzele se pun in apa ca sa le desaram (daca folosim varza murata).


Soia o punem 20 minute la hidratat.


Ceapa o calim in ulei, cand devine sticloasa adaugam morcovul dat prin razataore si lasam sa se caleasca putin impreuna, dupa care adaugam pasta de ardei si bulionul. Lasam sa se caleasca putin impreuna dupa care stingem focul si lasam sa se raceasca.


Intr-un vas mai mare adaugam carnea, soia stoarsa bine de apa, orezul spalat in cateva ape si stors bine, amestecul de ceapa, patrunjel verde, mararul tocat, cimbru si condimente dupa gust, apoi faina cat sa lege compozitia si amestecam bine.


Frunzele le stoarcem bine de apa si le rupem cotorul. Pe fiecare frunza adaugam cate 1 lingura de compozitie si rulam cat mai strans.


Asezam in oala (care am pus frunze si crengute de cimbru la fundul oalei) si apa cat sa acopere


Acoperim oala cu folie de aluminiu sau capac si dam la cuptor.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale cu soia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Lau 1

11.04.2013, 12:21

Sim0na 1

12.04.2013, 09:14

Lau 1

12.04.2013, 10:29

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sarmalute de post cu soia