Sarmale cu soia

de Lau in Pui, 10 Apr 2013 | 1981 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300g carne tocata de pui
  • 100 g soia
  • 200g orez
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • marar
  • patrunjel
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 2 linguri de bulion
  • ulei
  • 1 lingura de faina
  • frunze de varza sau de vita de vie
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale cu soia:

Frunzele se pun in apa ca sa le desaram (daca folosim varza murata).

Soia o punem 20 minute la hidratat.

Ceapa o calim in ulei, cand devine sticloasa adaugam morcovul dat prin razataore si lasam sa se caleasca putin impreuna, dupa care adaugam pasta de ardei si bulionul. Lasam sa se caleasca putin impreuna dupa care stingem focul si lasam sa se raceasca.

Intr-un vas mai mare adaugam carnea, soia stoarsa bine de apa, orezul spalat in cateva ape si stors bine, amestecul de ceapa, patrunjel verde, mararul tocat, cimbru si condimente dupa gust, apoi faina cat sa lege compozitia si amestecam bine.

Frunzele le stoarcem bine de apa si le rupem cotorul. Pe fiecare frunza adaugam cate 1 lingura de compozitie si rulam cat mai strans.

Asezam in oala (care am pus frunze si crengute de cimbru la fundul oalei) si apa cat sa acopere

Acoperim oala cu folie de aluminiu sau capac si dam la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale cu soia" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7042 puncte

Rocsi

4413 puncte

Constelatialeu

2471 puncte

mirela0911

2254 puncte

robert_b

2026 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sarmalute de post cu soia