Burgeri de pui

de Bya Ralu in Pui, 15 Mar 2016 | 4435 vizualizari

 

Foarte buni! M-am inspirat de la Simona

 

INGREDIENTE

  • Pentru burgeri:
  • Carne tocata din pulpa de pui
  • 1 ceapa alba
  • 1 catel de usturoi
  • ulei de masline
  • vegeta, piper
  • felii de cascaval
  • chifle
  • pentru umplutura:
  • salata verde
  • ceapa rosie
  • castraveti murati
  • maioneza, ketchup
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Burgeri de pui:

Carnea tocata se amesteca cu condimentele, usturoiul strivit, ceapa calita in ulei de masline (se fac chiftele mai mari, trebuie sa aveti in vedere cat de mare e chifla).

Chiftelele de burgeri de pun pe gratarul uns cu ulei de masline,se lasa sa se prajeasca pe ambele parti la foc potrivit (sa nu se arda).

Se scot pe o tava tapetata cu hartie de copt, deasupra punem feliile de cascaval si le da la cuptor pentru circa 5-7 minute.

Chiflele se pot incalzii in cuptor sau daca le-ati pregatit atunci si sunt calde, se taie in doua, dar nu de tot.

Se pune o frunza de salata, bucati de castraveti taiati pe lung, cate o bucata de burger cu cascaval (daca este prea mica bucata puneti cate doua), felii de ceapa rosie si sosurile.

Se servesc cu cartofi la cuptor sau prajiti.

Pofta buna

reteta de chifle: http://www.bucataras.ro/retete/chifle-pentru-burgeri-76186.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Burgeri de pui" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Budinca de dovlecei cu carne tocata de pui