Covrigei cu brinza dulce

de anisoara in Dulciuri, 30 Ian 2010 | 4380 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 0.5 kg de covrigei
  • 0.5 l de lapte
  • 250 gr de brinza de vaci
  • un ou
  • 1 lingura de zahar
  • vanilina
  • stafide
  • visine fara simburi

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Covrigei cu brinza dulce:

Se cumpara covrigeii de mici, sa fie uscati, tari.


Se toarna intr-un vas mai mare laptele caldut peste ei , ca sa-i acopere un cm deasupra lor si se pun la inmuiat pe o 1-2 ore. Ei trebuie sa se mareasca cam de 2 ori si se fac moi la pipait. Unii covrigi se pot deforma putin , sau se rup. Dar acest faptm depinde mult de calitatea lor.


Dupa ce s-au inmuiat, se pun pe un servetel de hirtie de bucatarie, ca sa se imbibe lichidul si se pot umple cu pasta de brinzica dulce.


prepararea paste de brinzica :


Intr-un vas se amescteca brinza, oul, up pic de vanilie, stafidele inmuiate in prealabil, si zaharul.


Se pune cuptorul la incalzit la temperatura de 160 C.


Pe tavaua unsa cu margarina se aseaza unul linga altul covrigeii implulti cu brinzica, se pune deasupra cite o visina, si se dau la cuptor sa se coaca - 10-15 minute , depinde cit de rumeni vreti sa fie.


Se servesc la masa calzi cu smintina. Este o mincare preferata a copiilor , atit calduti cit si reci.


Pofta buna


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Covrigei cu brinza dulce" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mihaelar63

5866 puncte

mirela0911

5420 puncte

Rocsi

5350 puncte

Ancutsa

3451 puncte

lucy2002

3062 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Briose cu crema de nuca de cocos