Covrigei cu brinza dulce

de anisoara in Dulciuri, 30 Ian 2010 | 3327 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 0.5 kg de covrigei
  • 0.5 l de lapte
  • 250 gr de brinza de vaci
  • un ou
  • 1 lingura de zahar
  • vanilina
  • stafide
  • visine fara simburi

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Covrigei cu brinza dulce:

Se cumpara covrigeii de mici, sa fie uscati, tari.


Se toarna intr-un vas mai mare laptele caldut peste ei , ca sa-i acopere un cm deasupra lor si se pun la inmuiat pe o 1-2 ore. Ei trebuie sa se mareasca cam de 2 ori si se fac moi la pipait. Unii covrigi se pot deforma putin , sau se rup. Dar acest faptm depinde mult de calitatea lor.


Dupa ce s-au inmuiat, se pun pe un servetel de hirtie de bucatarie, ca sa se imbibe lichidul si se pot umple cu pasta de brinzica dulce.


prepararea paste de brinzica :


Intr-un vas se amescteca brinza, oul, up pic de vanilie, stafidele inmuiate in prealabil, si zaharul.


Se pune cuptorul la incalzit la temperatura de 160 C.


Pe tavaua unsa cu margarina se aseaza unul linga altul covrigeii implulti cu brinzica, se pune deasupra cite o visina, si se dau la cuptor sa se coaca - 10-15 minute , depinde cit de rumeni vreti sa fie.


Se servesc la masa calzi cu smintina. Este o mincare preferata a copiilor , atit calduti cit si reci.


Pofta buna


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Covrigei cu brinza dulce" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

RETETA RECOMANDATA
Islere