Covrigi ca la '' Pity ''

de pity19 in Piine, 20 Feb 2014 | 1795 vizualizari

 

Foarte buni,ca la brutarie . :)

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina ,
  • 150 ml lapte ,
  • 150 ml apa,
  • 25 gr drojdie ,
  • 1 lingurita sare ,
  • o lingurita zahar
  • pentru crusta cu sare :
  • o lingura faina,
  • o lingura apa ,
  • o lingura sare ,
  • galbenus pentru uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Covrigi ca la '' Pity '':

Se pune faina intr-un bol, se adauga drojdia (care a fost dizolvata cu apa calda), se adauga laptele, apa ramasa, lingurita de sare, zahar. Se framanta un aluat nelipicios. Se da la odihnit in loc caldut cca o ora.


Dupa ce s-a odihnit se unge masa cu faina, se intinde jumatate din aluat. Se taie franjuri lungi, se indoaie in forma unui covrig, se unge cu ou. Se pun in tava tapetata cu hartie de copt, in tava mea au incaput cate 4; se ung cu galbenus de ou. Se pun in cuptorul preincalzit la 200 grade; se lasa 20 de minute, se scot, se da cu o lingura in zig zag crusta pregatita cu sare; se mai lasa la cuptor 15 minute.


Sunt absolut deliciosi ! Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Covrigi ca la '' Pity ''" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

pity19 1

20.02.2014, 19:19

multumesc

danakarin 1

21.02.2014, 07:35

Buuni

pity19 1

21.02.2014, 14:17

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

7901 puncte

Rocsi

7830 puncte

RODIMUR

7772 puncte

 merisor

4954 puncte

Gherca Daniela

4740 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert pasca traditionala
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Brezel - Covrigi cu sare si mac