Cozonac de mamaliga cu patru feluri de branza si ceapa verde

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 25 Noi 2019 | 3041 vizualizari

 

 Cei trebuie romanului sa fie fericit ? Eu zic ca o mamaliga cu branza , buna !!!  Toata lumea a preparat mamliga in diverse forme si chipuri . Eu de ce sa nu o gratinez in forma de cozonac ? Nu vin eu cu inovatii extreme ca trufe nu-mi cresc in gradina . Dar sa vedeti ce gazda mare is , am folosit ce  bucatele de branza imi erau disponibile !!!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina malai grisat
  • 200 gr slaninuta afumata -productie proprie
  • 100 gr branza cheddar
  • 100 gr cas afumat
  • 100 gr branza vaci proaspata
  • 100 gr mozzarela bilute
  • 1 lingura de untura proaspata de porc
  • 1 legatura ceapa verde
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cozonac de mamaliga cu patru feluri de branza si ceapa verde:

  1. Se prepara o mamaliga moale din 500 gr malai grisat .
  2. Nu uitati sa sarati apa in care fierbeti malaiul .
  3. Taiati slaninuta feliute sau daca doriti ,, soldatei "'
  4. Rumeniti slaninuta afumata in untura proaspata de porc .
  5. Eu tocmai facem niste jumari .
  6. Opriti focul si aruncati peste slaninuta  jumatate  din ceapa verde taiata rondele .
  7. Aveti grija , ceapa verde se arde usor . Trebuie doar sa imprumute gustul  unturii topite .
  8. Branzeturile se taie bucatele aleatoriu .
  9. Asezati intr-o forma de cozonac [teflonata ] putina untura pe fund , feliute de slaninuta si bucati de branza.
  10. Continuati cu mamaliguta . INtindeti mamaliga mai usor cu ajutorul unei linguri de untura calde .
  11. Distribuiti mamaliga,slaninuta  si branza in straturi.
  12. Presarati intre straturi ceapa verde taiata rondele .
  13. Dati cozonacul de mamaliga la cuptor pentru gratinare 20 minute .
  14. Se rastoarna mamaliguta pe un platou si se decoreaza cu branza de vaci ceapa verde .
  15. Serviti ,, cozonacul "' de mamaliga fierbinte , alaturi de muraturile preferate .

                             Sa  aveti pofta mare !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cozonac de mamaliga cu patru feluri de branza si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Rocsi 1

26.11.2019, 19:46

Chiar este o mancare preferata de romani! Poti sa le dai des acest preparat, ca sigur nu se satura de el!

mirela0911 1

26.11.2019, 19:49

Asta da mancare!

dantes 1

27.11.2019, 12:21

Buna!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Garnitura de cartofi umpluti la cuptor