Foarte buna reteta aceasta,am testat-o acum de Craciun,cele doua jumatati de aluat le-am facut rulouri si le-am umplut cu nuca,respectiv cu mac,delicios totul.
Am facut si eu reteta, de mai multe ori, de data aceasta am folosit ca umplutura fructe confiate, am zis ca merge de Craciun! Eu am framantat de 2 ori, la masina de paine Delonghi. Totusi, mi-a iesit un pic cam uscat: sa fie de la faina, sau cuptorul a fost dat la flacara prea mica? Oricum, multumesc pentru reteta si pentru eventualele raspunsuri!
De mult timp ma gandesc la acest mod de a face cozonacul.Acum a venit momentul,pentru sfintele sarbatori de Paste.Zilele urmatoare voi incerca reteta de aici.Multumesc celor care au impartasit cu noi din experienta lor.
Sunt super incantata ca am gasit o reteta care sper sa imi iasa cu ” tehnologia chineza din dotare” ...am doar 2 nelamuriri: la umplutura cu cacao cata cacao trebuie pusa si la ce temperatura ar trebui sa ii pun la copt la un cuptor electric cu rezistenta sus si jos, avand in vedere ca ”foc moderat” pt astfel de cuptoare e un pic cam la ghici ...multumesc si Paste fecit si spor in bucatarie sa va iasa toate cate v-ati propus