Crap copt cu mujdei verde

de mihaelar63 in Crap / Caras, 24 Feb 2020 | 624 vizualizari

 

 Initial am dorit sa prepar crapul doar marinat in mustar. Am citit eu ca mustarul scoate gustul pregnant de peste. Imi parea cam saracut la gust. Pentru ca era sambata am ,, Indraznit "' sa prepar la crapul rumenit si un mujdei verde .

 

INGREDIENTE

  • 1.5 kg crap salbatic
  • 4 linguri ulei masline
  • 2 linguri mustar
  • 1 lingura smantana
  • 1 lingura ketchup
  • 2 lamai
  • sare
  • piper
  • rosii cherry
  • Pt mujdei: 4 catei usturoi , 2 linguri patrunjel verde tocat ,4 linguri ulei , 2 linguri apa minerala ,sare , piper .
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap copt cu mujdei verde:


  1. Crapul curatat si spalat se unge interior si exterior cu un amestec de mustar , smantana , ketchup, zeama si coaja de la o lamaie ,sare si piper

  2. Eu am lasat pestelele la rece sa se marineze de dimineata pana dupa -amiaza .

  3. Puneti Crapul in tava si il stropiti cu ulei de masline .

  4. Tava cu peste se da la cuptor timp de 30 minute la 200 grade celsius ..

  5. Ultimele 5 minute mariti temperetura[ pentru rumenire ] la 280 grade celsius.

  6. Cat timp pestele se coace , preparati mujdeiul .

  7. Pentru mujdeiul verde se pun cateii de usturoi curatati in vasul mixerului cu ingredientele indicate si se blendeaza .

  8. Serviti crapul copt cat este cald insotit de felii de lamaie , rosii si mujdei verde .


Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Prin marinare cu mustar, smantana si Ketchup, crapul si-a pierdut gustul pregnant de peste.

2

Obtineti un peste copt care are o carne delicioasa si nu foarte uscata .

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap copt cu mujdei verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

lucy2002 1

25.02.2020, 09:32

Nu ma omor dupa peste dar al tau arata bine si as servi o bucatica!

mirela0911 1

26.02.2020, 10:03

Ce bun!

dantes 1

28.02.2020, 09:45

Bun!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

6132 puncte

mihaelar63

5384 puncte

katty

4584 puncte

mirela0911

4320 puncte

Constelatialeu

4072 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa de spanac cu cartofi
  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 01

    L

  • 02

    MA

  • 03

    MI

  • 04

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Legume trase la tigaie cu ficatei de pui

de katty 6

ieri la 09:17

Supa de bibilica cu fulgi de ou

de katty 6

ieri la 09:13

Coliva

de Rocsi 9

pe 02.03 la 19:11

Cotlete de porc la tava,reteta romaneasca veche

de Ksenya 5

pe 02.03 la 11:55

Tarta cu trei ardei tricolori si branzeturi

de RODIMUR 7

pe 01.03 la 21:41

RETETA RECOMANDATA
Peste cu sos de rosii