Crap la cuptor cu vin si mujdei

de nadina73 in Crap / Caras, 9 Dec 2010 | 11259 vizualizari

 

O reteta super buna ,zic eu ,pregatita intr-o zi de post cu dezlegare la peste si nu numai

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg crap (am pus doar 6 bucati ,crapul a fost foarte mare)
  • sare
  • piper
  • usturoi
  • ulei 150 ml
  • 1 pahar de 150 ml vin alb
  • Mujdei:
  • usturoi 5-6 catei
  • sare 1/2 lingurita
  • ulei 20 ml
  • pasta de tomate 100 g
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap la cuptor cu vin si mujdei:

Se condimeteaza bine pestele cu sare , piper.


Se pune ulei intr-o tava de yena (iese mai crocant in vasul de yena), se pune la cuptor pentru 10 minute sa se infierbante bine, se scoate tava cu uleiul fierbinte , se pun bucatile de peste, iar peste usturoiul pisat. Se da tava la cuptor la 220 grade timp de 20 minute dupa care se intoarce pe cealalta parte si se mai lasa 20 minute tot la foc mare .


Spre final, cand pestele e destul de crocant , se pune vinul alb si se mai lasa 20 minute intorcand bucatile sa se patrunda bine


Se serveste cu mujdei de usturoi.


Mujdeiul l-am pregatit de data aceasta cu pasta de tomate. Super bun cu peste, te lingi pe degete

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap la cuptor cu vin si mujdei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

mena29 1

10.12.2010, 20:17

PESTE...si eu vreau

mihaelar63 1

11.12.2010, 01:50

peste !!!ura , sunt prezenta

Bucataras Medi 1

15.12.2010, 18:19

Sper ca mi-ai pus ceva d-oparte.........delicios.............

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4835 puncte

anuta

3074 puncte

lucy2002

3048 puncte

simona72

2347 puncte

 Adi

1900 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bulgur cu midii, caracatita si ceapa verde

ieri la 21:07

Bulgur cu ciuperci si porumb marinat

ieri la 20:17

Gogosi cu iaurt

ieri la 14:27

Ciorba de perisoare din pasare, acrita cu corcoduse

de anuta 1

ieri la 12:10

RETETA RECOMANDATA
Rondele de crap pe pat de orez salbatic