Crap cu legume, la cuptor

de Brindusa in Crap / Caras, 14 Oct 2011 | 7047 vizualizari

 

repede, repede ca acus e ora pranzului!

 

INGREDIENTE

  • 2 kg crap, curatat si eviscerat
  • 3 cepe, taiate solzi
  • 2 capatani de usturoi, curatate
  • 2 ardei
  • 4 rosii
  • 3 linguri cu ulei de masline
  • 1/2 pahar vin alb sec
  • sare, piper dupa gust
  • 1 lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap cu legume, la cuptor:

Mai intai incalzeste cuptorul la 180 C (mediu)


Cresteaza pestele, usor, in diagonala.


Pregateste legumele: Taie ceapa solzisori, ardeiul julienne (bastonase) si rosiile felii rotunde. Taie cateii de usturoi in jumatati.


Pune in tava jumatate din legume. Stropeste-le cu uleiul si zeama de la 1/2 de lamaie. Presara putina sare si piperpune pestele peste legume si umple-l cu restul de legume. Poti pune si deaupra lui cateva. Toarna peste el vinul si zeama de la cealalta 1/2 de lamaie. Presara sare si piper.


Acopera tava cu folie de aluminiu si pune-o in cuptorul incins, la 180 C, pentru 20 de minute. dupa acest timp scoate folia si mai lasa pestele cam 10 minute, ca sa e inroseasca putin.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap cu legume, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Cris2711 1

17.10.2011, 10:31

Brindusa 1

17.10.2011, 11:37

Multumesc, dragii mei. Si mie mi-a placut. Mult

MIUTA 1

17.10.2011, 17:56

Suuuuuuuper bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Beef Wellington
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

RETETA RECOMANDATA
Crap umplut