Crap la cuptor pe pat de legume

de ianculubita in Crap / Caras, 14 Mar 2013 | 11432 vizualizari

 

Traind intr-un cartier de pescari,va imaginati ca la noi in familie chiar se potrivea sloganul "Nici o masa fara peste"!!iar eu acum cedez friptura pentru un peste!
Va invit la o reteta delicioasa si sanatoasa.

 

INGREDIENTE

  • 1kg cotlete de crap
  • 1ceapa mare
  • 3morcovi
  • 1dovlecel
  • 1ardei gras rosu
  • 1telina mica
  • 3-4rosii
  • 1lamaie
  • condimente pentru peste
  • 1capatana de usturoi sau 2linguri de praf de usturoi
  • 50ml ulei de masline
  • 1pahar vin al;b
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap la cuptor pe pat de legume:

Toate legumele curatate,spalate,taiate dupa dorinta fiecaruia dar nu prea groase, le punem in tava,le pudram cu sare si piper,deasupra pestele condimentat,printre bucatile de peste punem rondele de rosii si felii subtiri de lamaie,usturoiul,rasturnam vinul,uleiul,acoperim si dam la cuptor 30min;dupa acest timp descoperim tava si mai lasam 10min sa se rumeneasca.

Se serveste cald dar si rece este bun.

TIPS-URI

1

Aceasta reteta avand legume nu este indicata mamaliguta

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap la cuptor pe pat de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Bunica 1

14.03.2013, 19:05

Cu sau fara legume,pestele e buuuuuuun!

Rocsi 1

14.03.2013, 20:31

Teo 1

24.03.2013, 21:10

ai aranjat asa frumos tava...!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Crap la cuptor pe pat de cartofi