Crap prajit cu sos gremaolata

de Bucataras Medi in Peste, 26 Ian 2014 | 3096 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 felii crap
  • sare
  • faina si boia dulce pentru tavalit bucatile de peste
  • ulei pentru prajit
  • Pentru sos
  • 1 legatura patrunjel
  • 2 catei de usturoi
  • coaja rasă de la 1 lămâie
  • 2 lingurite ulei de masline
  • 2 lingurite zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap prajit cu sos gremaolata:

Crapul se curata , se spala si apoi se taie in felii groase de circa 4-5 cm.Se condimenteaza cu sare si se da la rece (la frigider) cat timp noi ne ocupam de sos.

Patrunjelul se spala si apoi se usuca cu ajutorul unui prosop absorbant.Usturoiul se curata ,se spala si apoi se taie rondele.

Toate ingredientele pentru sos se pun intr-un blender.Sosul rezultat se pune intr-un vas,se inchide ermetic si se da la frigider cat timp noi prajim pestele,astfel incat aromele sa aiba timp sa se intrepatrunda.

Bucatile de peste se prajesc in ulei incins dupa ce au fost date prin faina amestecata cu putina boia de ardei dulce.

Cand bucatile de peste sunt bine facute si frumos rumenite pe o parte se intorc pe cealalta parte si le lasam sa se faca si sa se rumeneasca si pe aceasta parte.

Cu ajutorul unei palete scoatem bucatile de peste pe un platou.

Servim pestele alaturi de sos si un pahar cu vin.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap prajit cu sos gremaolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

Pushaa 1

26.01.2014, 20:36

interesant sos cred ca merge perfect cu pestele!

Krystyan Trendy 1

27.01.2014, 13:25

foarte gustos

-Licurici- 1

14.09.2015, 09:56

Ce mult imi place!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Varza calita
  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata de boeuf

de Oana 9

la 17:41

Aperitiv midinette cu pui si salata de cruditati

de Oana 9

la 16:58

Aperitiv mini-tarte cu crema de branza si rosii cherry

de Oana 9

la 16:51

RETETA RECOMANDATA
Crap cu legume la cuptor