Crap prajit, in faina de malai, cu mamaliguta si mujdei de usturoi

de vasimur in Peste, 3 Dec 2017 | 7261 vizualizari

COMENTARII (15)

RODIMUR 1

03.12.2017, 23:41

Foarte bun! Abia aștept week-end-ul, ca să păpăm din nou așa ceva...!

MotanLaOale 1

04.12.2017, 00:37

mihaelar63 1

04.12.2017, 01:16

Foarte bun

cristinutanicolita 1

04.12.2017, 07:34

Foarte Bun!

katty 1

04.12.2017, 07:51

Bun crapul! Si eu am facut, dar umplut!

mirela0911 1

04.12.2017, 10:37

Bun!

Rahela Velicu 1

04.12.2017, 19:47

Gustos!

Rocsi 1

04.12.2017, 20:29

Aici ii trimit pe ai mei, ca ei sunt consumatori de peste!

Ksenya 1

04.12.2017, 21:01

si eu vin la peste

Adi 1

04.12.2017, 21:52

Bun!

oanapl 1

04.12.2017, 22:31

Delicios!

dantes 1

06.12.2017, 13:22

Bun!

navidad_2017 1

17.12.2017, 10:22

Foarte foarte bun, suculent si in acelasi timp crocant; noi am folosit fileuri de cod mare alb (de frica oaselor!) si l-am acompaniat cu piure de cartofi albi + dulci (la noi mamaliga nu e prea iubita), bine-nteles cu mult mujdei. Iar tata ne-a povestit ca pe vremea copilariei lui in Moldova se spunea: "Peste-peste, mamaliga prapadeste!" . Multumim ptr reteta!

vasimur 1

17.12.2017, 11:45

Mulțumesc și eu, pentru aprecieri!

Bucataras Diana 1

03.01.2018, 23:33

Ador pestele prajit cu mujdei. Yammy...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Crap la gratar