Creier cu lamaie si oua

de mamaieelena in Porc, 13 Iul 2012 | 1926 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g creier
  • 4 oua
  • 1 lamaie
  • 50-80 g cascaval ras (se poate pune si branza)
  • 100 g unt
  • sare
  • 1 lingura otet
  • piper
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creier cu lamaie si oua:

Creierul se curata de pielita aceea de deasupra si se spala bine. Se pune o oala cu apa la fiert in care se pune sare si otet, cand a clocotit se pune creierul la fiert, se lasa 15 minute si se scurge imediat intr-o sita.


Intr-un castron se pune creierul si cu furculita se zdrobeste. Se sareaza, se pune si piper, se pot adauga si ouale amestecand energic. Se pune si cascavalul ras si se amesteca bine.


Intr-o tigaie se pune untul si cand acesta este topit se pune continutul castronului in tigaie la prajit. Se intoarce si se prajeste pe toate partile ca sa se coaguleze oul bine. Se pune zeama de la o lamaie, daca vreti mai mult sau mai putina zeama de lamaie faceti asa cum va place.


Deasupra eu am pus marar tocat pentru ca imi place teribil aroma.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Creier cu lamaie si oua" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Sim0na 1

15.07.2012, 22:39

Pana acum nu am mancat creierul decat pane.. Foarte faina reteta!

oana_pisicutza16 1

16.07.2012, 13:35

Cris2711 1

05.08.2012, 14:21

wow ce bunatate

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Varza noua cu piept de porc