Creier cu lamaie si oua

de mamaieelena in Porc, 13 Iul 2012 | 4278 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g creier
  • 4 oua
  • 1 lamaie
  • 50-80 g cascaval ras (se poate pune si branza)
  • 100 g unt
  • sare
  • 1 lingura otet
  • piper
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creier cu lamaie si oua:

Creierul se curata de pielita aceea de deasupra si se spala bine. Se pune o oala cu apa la fiert in care se pune sare si otet, cand a clocotit se pune creierul la fiert, se lasa 15 minute si se scurge imediat intr-o sita.

Intr-un castron se pune creierul si cu furculita se zdrobeste. Se sareaza, se pune si piper, se pot adauga si ouale amestecand energic. Se pune si cascavalul ras si se amesteca bine.

Intr-o tigaie se pune untul si cand acesta este topit se pune continutul castronului in tigaie la prajit. Se intoarce si se prajeste pe toate partile ca sa se coaguleze oul bine. Se pune zeama de la o lamaie, daca vreti mai mult sau mai putina zeama de lamaie faceti asa cum va place.

Deasupra eu am pus marar tocat pentru ca imi place teribil aroma.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Creier cu lamaie si oua" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Sim0na 1

15.07.2012, 22:39

Pana acum nu am mancat creierul decat pane.. Foarte faina reteta!

oana_pisicutza16 1

16.07.2012, 13:35

Cris2711 1

05.08.2012, 14:21

wow ce bunatate

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Coaste de porc in sos whisky-barbeque