Piure de ţelină cu legume şi ceafă de porc

de diaconta in Porc, 20 Ian 2013 | 3578 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ceafa porc
  • Sare,piper,boia
  • Rozmarin verde
  • Cimbru
  • Usturoi
  • Ulei
  • Morcovi
  • O ţelina mare
  • 2 cartofi medii
  • 300 ml lapte
  • 2 linguri iaurt
  • Sare,piper alb
  • Amestec mexican de legume
  • Brocoli
  • Unt
  • Ulei de masline peperoncino
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de ţelină cu legume şi ceafă de porc:

Ceafa de porc am taiat-o felii,am condimentat-o,am pus ulei,putina apa,morcovii taiati si usturoiul,rozmarinul si cimbrul..Am acoperit tava cu o folie de aluminiu si am dat la cuptor.La jumatatea timpului am scos folia si am lasat sa se rumeneasca.


Brocoli l-am fiert in apa cu sare si cu câteva bucati de ţelina pentru aroma.


Dupa ce s-a înmuiat am scos-o în apa rece pentru a pastra culoarea.


Dupa acea am sotat-o cu unt si ulei de masline aromatizat.Se pipereaza.


Am sotat si legumele si le-am condimentat.


Telina împreuna cu cartoful curatati si taiati bucati le-am pus la fiert în lapte cu putina sare.


Când au fiert,am mixat,am adaugat piper alb si doua linguri de iaurt.


Foarte aromat si bun piureul de ţelina.

 

TIPS-URI

1

Daca laptele in care am fiert telina este prea mult,mai golim putin din el .Daca e cazul putem sa mai adaugam apoi cate putin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de ţelină cu legume şi ceafă de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (54)

diaconta 1

25.01.2013, 18:51

Mihaela multumesc.
E placut cand avem culori frumoase in farfurie

Krystyan Trendy 1

07.11.2013, 09:35

bun si sanatos

diaconta 1

07.11.2013, 09:44

Krysty chiar foarte bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc impanata cu usturoi si afumatura