Creier pane

de Gherca Daniela in Porc, 7 Iun 2015 | 3201 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200g creier de porc
  • 1 ou
  • 1 lingura de smantana
  • faina
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajire
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creier pane:

Punem creierul in apa rece si il lasam 10 minute, apoi il spalam bine si punem la fiert in apa cu sare pentru 4 minute din momentul fierberii.

Lasam la scurs intr-o sita pana se raceste. 

Intr-o farfurie am pus pe jumatate faina de grau si pe cealalta jumatate pesmet. Intr-un bol am batut oul cu smantana si sarea pana am incorporat bine toate ingredientele.

Taiem creierul in felii potrivite, le saram si piperam pe ambele parti, apoi le trecem prin faina, ou si pesmet, le asezam intr-o farfurie, iar cu restul de ou il turnam peste creier.

Prajim creierul in ulei incins pe ambele parti si il scoatem pe un servetel absorbant de bucatarie pentru a elimina excesul de ulei.

Il puteti servi alaturi de garnitura preferata si salata.

Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Creier pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Gherca Daniela 1

07.06.2015, 21:14

Multumesc!

mihaelar63 1

07.06.2015, 22:53

De mult timp nu am mai preparat creier Cred ca i-a venit timpul

Gherca Daniela 1

08.06.2015, 08:07

Mihaela

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Creier pane