Creier pane

de Gherca Daniela in Porc, 7 Iun 2015 | 1008 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200g creier de porc
  • 1 ou
  • 1 lingura de smantana
  • faina
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajire
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creier pane:

Punem creierul in apa rece si il lasam 10 minute, apoi il spalam bine si punem la fiert in apa cu sare pentru 4 minute din momentul fierberii.


Lasam la scurs intr-o sita pana se raceste.


Intr-o farfurie am pus pe jumatate faina de grau si pe cealalta jumatate pesmet. Intr-un bol am batut oul cu smantana si sarea pana am incorporat bine toate ingredientele.


Taiem creierul in felii potrivite, le saram si piperam pe ambele parti, apoi le trecem prin faina, ou si pesmet, le asezam intr-o farfurie, iar cu restul de ou il turnam peste creier.


Prajim creierul in ulei incins pe ambele parti si il scoatem pe un servetel absorbant de bucatarie pentru a elimina excesul de ulei.


Il puteti servi alaturi de garnitura preferata si salata.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Creier pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Gherca Daniela 1

07.06.2015, 21:14

Multumesc!

mihaelar63 1

07.06.2015, 22:53

De mult timp nu am mai preparat creier Cred ca i-a venit timpul

Gherca Daniela 1

08.06.2015, 08:07

Mihaela

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Creier pane