Crema avocado cu parmezan

de Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii in Vegan / Raw vegan, 7 Feb 2013 | 3776 vizualizari

 

Se spune ca ar contine grasime "bune" cu rol esential in combaterea inflamatiilor din organism si cica ar creste absorbtia substantelor nutritive esentiale din starea de sanatate. Are un continut redus de carbohidrati si un indice glicemic scazut.
Acum ca v-am convins de beneficiile consumului de avocado, sa va spun si reteta.

 

INGREDIENTE

  •  1 franzela; 
  • 2 bucati avocado; 
  • 1 lime; 
  • un praf de chili; 
  • 3-4 lingurite de parmezan; 
  • 2 lingurite de iaurt grecesc; 
  • sare si piper dupa gust.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema avocado cu parmezan:

Curatati avocado de coaja, apoi retrageti miezul de pe sambure cu ajutorul unui cutit. Puneti intr-un mojar si cu pistilul, amestecati si pasati pana devine pasta. Puteti folosi si un blender in care introduceti toate ingredientele pana se incorporeaza perfect. Stoarceti apoi lime si adaugati pe rand iaurtul, parmezanul, sare, piper si chili. Ungeti pe feliile de paine prajite, date cu usturoi sau pur si simplu pe o franzela proaspata. Pasta are o aroma atat de placuta de lime, e moale, e cremoasa si se poate consuma ca si dip cu morcovi, cu grisine, cu castraveti, cu tulpina de telina.

 

TIPS-URI

1

Puteti folosi si niste fire de chivas optional.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema avocado cu parmezan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1

07.02.2013, 11:55

Da, Laura, ma pricep la combinatii neobisnuite

mamaieelena 1

07.02.2013, 19:42

place

di 1

16.09.2015, 22:22

Parmezanul nu e vegan, eventual vegetarian

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salata de varza rosie