Crema de branza condimentata

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 19 Noi 2013 | 6892 vizualizari

 

Azi am venit cu mancare usoara si gustoasa;aceasta crema de branza o puteti pregati si cand aveti musafiri,este excelenta!

 

INGREDIENTE

  • 200 g crema de branza Delaco
  • 1 legatura ceapa verde
  • 2 avocado
  • 1 ardei gras colorat
  • 1 ceapa uscata mica
  • 1 catel de usturoi
  • 1 ardei iute rosu
  • sare
  • piper
  • 2 foi de gelatina
  • suc de la 1/2 lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de branza condimentata:

Tocam marunt frunzele de ceapa, ardeiul gras si cel iute cubulete mici, ceapa uscata tocata foarte marunt sau data pe razatoare, pulpa fructului de avocado stropita imediat cu zeama de lamaie si pasat cu furculita, toate aceste ingrediente le amestecam cu branza iar dupa ce am omogenizat totul bine, adaugam usturoiul pisat, gelatina care a fost tinuta in putina apa rece apoi topita in 2 linguri de apa la bain-marie; amestecam, condimentam dupa gust apoi rasturnam compozitia intr-o forma mare sau 2 mici unse cu ulei; nivelam suprafata si lasam formele la frigider pana a doua zi, cand le rasturnam pe farfurie, le ornam si le servim.

 

TIPS-URI

1

daca formele au ulei in exces,le tinem cateva minute cu gura in jos sa se scurga

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de branza condimentata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Krystyan Trendy 1

19.11.2013, 18:13

foarte buna

Rocsi 1

19.11.2013, 20:37

Super!

ianculubita 1

20.11.2013, 08:59

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pariziene cu cascaval si carnat stik