Crema de branza cu castravete verde

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 30 Iul 2011 | 7799 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g branza de vaci
  • 100 g branza de oaie(se poate folosi orice altfel de branza)
  •  3 linguri cu smantana
  •  2-3 castraveciori cornison
  • 2 fire de ceapa verde
  • patrunjel verde( mult mai bine cred ca ar merge cu marar numai ca eu nu am avut in casa si atunci l-am inlocuit cu patrunjel)
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de branza cu castravete verde:

Intr-un bol mixam bine branza de vaci cu branza de oaie,smantana, ceapa si patrunjelul taiate ambele marunt.Potrivim de sare dupa gustul fiecaruia(eu una nu am mai pus sare pentru ca nu a mai fost nevoie).Indepartam coaja de pe castraveti si ii taiem cubulete mici.Ii lasam putin la scurs intr-o sita dupa care ii adaugam  in crema de branza.Amestecam, de data aceasta cu o lingura , astfel incat castravetii sa nu se zdrobeasca.Lasam circa o ora la rece dupa care servin cu paine prajita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de branza cu castravete verde" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada aperitiv