Cremă de brânză cu ceapă verde, mărar şi petale de trandafir

de miki_a in Aperitive / Garnituri, 29 Iun 2015 | 943 vizualizari

 

"O cremă de brânză cu un gust deosebit şi un impact cromatic apetisant", aşa aş putea cataloga acest deliciu!

 

INGREDIENTE

  • 500 g brânză Delaco;
  • 2 cepe verzi;
  • 1 legătură de mărar;
  • petalele de la 5-6 flori de trandafir;
  • 2 linguri ulei;
  • sare;
  • oregano;
  • 4-5 linguri de smânână sau iaurt mai gras.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cremă de brânză cu ceapă verde, mărar şi petale de trandafir:

Într-un bol încăpător punem brânza pe care o desfacem uşor cu ajutorul unei linguri sau furculiţe. Brânza trebuie să aibe o consistenţă cremoasă. Dacă e prea aspra folosim smântână sau iaurt pe care le încorporăm treptat.


Punem sare şi ulei în cremă şi amestecăm până la omogenizare.


Tocăm mărunt ceapa şi mărarul şi le încorporăm în crema de brânză.


Spalăm uşor petalele şi le îndepărtăm partea alba. Le tocăm dar nu prea mărunt şi le amestecăm în cremă.


Potrivim gustul de sare şi oregano şi servim pe felii de pâine proaspată sau prajită.

 

TIPS-URI

1

Puteţi folosi doar frunzele de ceapă.

2

Trandafirii nu trebuie să fie stropiţi/trataţi cu pesticide sau alte soluţii de fertilizare.

3

Puteţi folosi şi alt fel de petale de trandafiri (comestibili), însă gustul nu va fi la fel de pronunţat dar rămâne efectul cromatic.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cremă de brânză cu ceapă verde, mărar şi petale de trandafir" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 15 %
179.99 lei
152.99 lei

Multi Trimmer 8 in 1

- 15 %
189.99 lei
161.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

miki_a 1

11.07.2015, 16:43

Te Mihaela! E foarte buna!

Andra_Constantinescu 1

15.07.2015, 00:24

Interesant!

miki_a 1

15.07.2015, 11:54

Andra!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert trufe cu pudra de roscove
  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

RETETA RECOMANDATA
Briose aperitiv